2777
2789
عنوان

شوهرم پروعه

525 بازدید | 6 پست

عقدیم مامانش یک هفته هست پاهاش درد میکنه نمیتونه راه بره تا یکماه نمیتونه راه بره خاهراش یک هفته پیش مامانشون بودن  بعدم ولش کردن رفتن  شوهرم میگفت تو بمون شوهرمم تو خونه بیکار بود من چون اونجا خابم نمیبرد  ساعت ۲ ۳ از خاب بیدار میشدم شوهرم بهم گفت مسئولیت پذیر باش  خاهرام بعد میگن زنت که خاب بود برا مامانمون کاری نکرد بعد گفت میدونم وظیفه ای نداری ولی مسئولیت پذیر باش منم بهش گفتم کاری که بتونم انجام میدم کاریم که نتونم انجام نمیدم ولی بدم اومد از حرفش  یا بهش میگم منو ببر بیرون من حوصلم سررفته میگه مامانم نمیتونم تنها بذازم میگم الان که تنها نیست خالت پیششه میگه حالا بیرون رفتنت خیلی  واجبه بعد دیشب خاهرس اومد سر زد به مامانش بعد ولش کرد رفت پارک بادوستاش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه اختیار زن با شوهرشه و کمک کردن به مادر هم بیشتر به گردن پسر هست و خانواده اون

دخترا هر کدوم باز میرن خونه شوهرشونو و کارای اون طرفو انجام میدن

سعی کن بری فک کن مامان خودته مهربون باش اگه خوبن 

ب دلت نگیر

منم خواهرشوهرام اصلا کمک نمیکنن وقتی من میرم خونه مادرشوهرم ولی من همه کارارو میکنم چون مادرشوهرم پاش درد میکنه خجالت میکشم اون خم و راست شه جلوم

اونم با درک و محبته با من

متاسفانه اختیار زن با شوهرشه و کمک کردن به مادر هم بیشتر به گردن پسر هست و خانواده اوندخترا هر کدوم ...

من  ظرف میشورم جارو زدم کارایی ک بلد باشم انجام میدم ولی اگر دیر بخابم دیرم بیدارمیشم دست خودم اصلا نیست 

من ظرف میشورم جارو زدم کارایی ک بلد باشم انجام میدم ولی اگر دیر بخابم دیرم بیدارمیشم دست خودم اصلا ...

ب خودت نگیر اصلا 

تو زندگی مشترک باید ی گوشت در باشه ی گوشت دروازه

ب هرچیزی بخوای اینجوری فکر کنی پیر میشی 

تو کمکتو بکن

اگرم کسی ناراضیه خودش انجام بده