2777
2789

من داشتم تجربشو 

آخریش هفته پیش بود 

حس مرگ زیاد ن 

ولی تپش قلب لرزش بدن دست بالا آوردن کم اشتهایی حالت تهوع و کلی ترس

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پنیک ربطی به حس مرگ نداره هاااااا 

لرزش بدن از درون 

استرس شدید 

تپش قلب 

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

من داشتم تجربشو آخریش هفته پیش بود حس مرگ زیاد ن ولی تپش قلب لرزش بدن دست بالا آوردن کم اشتهایی حالت ...

من الان دقیقا همینجوری شدم خیلی وحشتناکه 🥺🤦🏻‍♀️

پنیک ربطی به حس مرگ نداره هاااااا لرزش بدن از درون استرس شدید تپش قلب

چرا مثکه بعضی ها حس مرگ هم تجربه میکنن من اولین بارها که شنیده بودم ازش یکی از اصلی ترین احساسشون حس مرگ بود ممکنه بعضی ها نداشته باشن

ما یکی رو داریم تو فامیل سالی یه بار حالش در حدی بد میشه که اقدام به خودکشی های خطرناک میکنه 

چرا مثکه بعضی ها حس مرگ هم تجربه میکنن من اولین بارها که شنیده بودم ازش یکی از اصلی ترین احساسشون حس ...

وای خدا دور کنه ...‌ 😭

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

من داشتم تجربشو آخریش هفته پیش بود حس مرگ زیاد ن ولی تپش قلب لرزش بدن دست بالا آوردن کم اشتهایی حالت ...

وقتی اینطوری میشی میتونی از جات بلند بشی یا حس میکنی نمیتونی زیاد حرکت کنی و رو پاهات وایستی؟

من هم ام اس دارم هم پنیک میشم

احساس مرگ که میگیم در اصل یعنی تپش قلب شددددیدد، حس خفگی، عرق کردن و تعریف زیاد، خشکی دهان، سرگیجه و..

از نظر روحی هم به اصطلاح پزشکی دی ریالیزیشن یا حس جدایی از بدن و ترس شدید از مردن به آدم دست میده..

امیدوارم هیچکس ، هیچوقت تجربش نکنه...

🩷💍🩺

وای خدا دور کنه ...‌ 😭

اره خیلی بیماری بدی هست 

اون فامیل ما داروهای فراوون میخوره 

بعد چند بار چند سال پیشها کارش کشید به بستری و شوک دادن 

منم شک داشتم که به خاطر پنیک باشه به روانپزشک خودم گفتم این مطلب درست هست گفت اره واسه پنیک هم این اقدامات رو میکنن 

من هم ام اس دارم هم پنیک میشماحساس مرگ که میگیم در اصل یعنی تپش قلب شددددیدد، حس خفگی، عرق کردن و تع ...

من الان حالت روحیش رو بیشتر دارم💔بسی سخت بسی دشوار

اره خیلی بیماری بدی هست اون فامیل ما داروهای فراوون میخوره بعد چند بار چند سال پیشها کارش کشید به بس ...

متاسفانه مامان منم دارو میخوره بخاطر همین حملات پنیک

اینو که گفتید دلم ریخت واقعا .....  

ايشالله خدا به همه سلامتی بده ❤️

من یه مدت تو خواب حالم بد میشد بدنم میگرفت مثل اینکه ادم استرس شدید داره 

گاهی حس میکردم دارم از ساختمون ده بیست طبقه می افتم و تموم قد میپریدم 

احساس خفگی بهم دست میداد

تو بیداری هم که جدیدا یهو بیحال میشم که تکون نمیتونم بخورم حس میکنم الانه که بیهوش بشم میلرزم