2777
2789
عنوان

اونایی ک رمان میخونن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 92 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نشنیدم اینارو😂😂

خب مثل اینکه هیچ کی ما رو گردن نمیگیره 💕😂😂اشکال نداره عزیزم ، فکر کن اون قسمت هایی که توی کتاب ها موقع تشریح فضای اطراف و آدم ها و ری اکشن ها میگه رو توی مانگا اینا نقاشی کردن با دیالوگ احتمالا دیدی 

اگر سوالی دارید و پیشنهاد دوستی میدید ، داخل یکی از پست هام بگید تا پیشنهادتون رو قبول کنم 

خب مثل اینکه هیچ کی ما رو گردن نمیگیره 💕😂😂اشکال نداره عزیزم ، فکر کن اون قسمت هایی که توی کتاب ها ...

من اهل مانگا و کمیک استریپ بکدم الان مانهوا هم اضافه شده

That's how it goes, Everybody knows

عه😂😂😂 اون ژانرش چیه

معمایی تخیلی 

خیلی قشنگه خیلی

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛

من سنم کم بود علمی تخیلی دوست داشتم مثل کتابای ژول ورن ، کلا ادبیات فرانسه رو خیلی میخوندم مثل آثار ویکتور هوگو یا الکساندر دوما … بزرگ‌تر که شدم ادبیات انگلیسی زبان‌ها برام جذابیت پیدا کرد مثل آثار خواهران برونته یا جین آستین یا جین وبستر ‌ غیره ( منظورم رمان‌هایی مثل جین ایر و غرور و تعصب و حس و حساسیت و جودی ابوت و بربادرفته و ربکا و اینهاست )، رمان‌های اینترنتی هم این اواخر یه دوره خوندم بعضیاشون بد نبود مثل ساقی از زینب عامل یا اسطوره از پگاه 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
من اهل مانگا و کمیک استریپ بکدم الان مانهوا هم اضافه شده

😁😁😁😁ولکام تو نیو ورلد ، دارلینگ

اگر سوالی دارید و پیشنهاد دوستی میدید ، داخل یکی از پست هام بگید تا پیشنهادتون رو قبول کنم