2777
2789
کاشتیدم کندمش دیگه توبه کردم

وااای اون فاجعس

کاشت کنی بعد خودت بِکَنیش وحشتناک میشه تجربشو دارم

من ناخنم خیلی قشنگه کشیدس لاک میزنم بقیع فک میکنن کاشته

بعد چن سال پیش دخترعموم گف بیا مدلم شو فقط ۳تا از انگشتامو کاشت زد منم حس سنگینی زیااادی داشتم کندمشون اونم با چ مصیبتی شب خوابیدم انگشتامو زدم تو استون تا صب😐😐اقا این انگشتای بدبختم انگار اسید ریخته بودن اصن سوووختن خیلی طول کشید تا مثل قبل شه

خدایا بینهایت شکرت💚💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای اون فاجعسکاشت کنی بعد خودت بِکَنیش وحشتناک میشه تجربشو دارممن ناخنم خیلی قشنگه کشیدس لاک میزنم ...

تاحالا با چاقو کندی؟.من با چاقو با تیغ هرچی فکر کنیوافتادن به جونشون مث اینکه پوستو تکه تکه کنی مردم و زنده شدم قاچ قاچ شده بود ناخنم...

منم خیلی قشنگن دوسشون داشتم یکبار گفتم برم برا تنوع.

یه خانمه هست اینستا که توغسالخونه است پستاشو دیدم همون شب انگار اتیشم زدن.

دیگه نه کاشت نه ژلیش نه هیچی.

فقط پری تا پری یه لاک عشقی میزنم.

چقدر هزینه کردم تا درست شد این ناخونا!

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

تاحالا با چاقو کندی؟.من با چاقو با تیغ هرچی فکر کنیوافتادن به جونشون مث اینکه پوستو تکه تکه کنی مردم ...

دقیقا منم مثل تو با همه چییی امتحان کردم

حالا من ۳ تا بود و مدل بودم

تو چرا اینکارو کردی ولی😕😐😐ن بابا چرت و پرته نکن این کارو با خودت

اینم ی نوع دلخوشیه با این مسخره بازیا نگیر از خودت

دیدم اون پست مسخره چ معرکه ای راه انداخت بین دخترا😑😑😑😑

خدایا بینهایت شکرت💚💚

دقیقا منم مثل تو با همه چییی امتحان کردمحالا من ۳ تا بود و مدل بودمتو چرا اینکارو کردی ولی😕😐😐ن با ...

دلخوشی بخدا بیشتر از اینم میتونه باشه من یه لحظه حماقت کردم گفتم برم سراغش که دیدم ارزششو نداشت...نمازام وضوم غسلم همه گردنم مونده بود...تو اون وضع فکر کن میمردم!

الان بهشون رسیدم مث ماه شدن از کاشت خوشکل تر مرتب بهشون میرسم سوهان برقی گرفتم برا خودم انواع لاک و استکرا ۱۰ روز ازادم هرماه اینکارو میکنم پولم نباید بدم ارایشگاه😅

خیالمم راحته دیگه...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر