2777
2789
نه عزیزم........من از بدو کودکی داشتم تازه 18 سالگی متوجه شدم.....

فقط ممکنه که اضافه وزن عجیبی بگیری ...........

مرا به کعبه چه حاجت!

طواف می کنم " مـــــادری " را که برای لمس دستانش هم

وضو باید گرفت ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیلا از بدو تولد خیلی بدهههههه اگه درمان نشه باعث عقب موندگی ذهنی میشه ... من میدونم که برای کودک زیر 3 سال و خانمای باردار خیلی ضرر داره اگه متوجه نشن بقیه سن ها رو نمیدونم
من تازه 18 سالگی با آزمایش فهمیدم.

دکترم همبرام آزمایشی نوشت که مشخص بشه بیماریم ارثیه یا براثر اظطراب و استرسه.......که مشخص شد من زمینه ارثی دارم.

فعلا هم عقب مونده ذهنی نیستم عزیزم.

اما باید زود درمان بشه و تحت کنترل دکتر بود.تنها با قرص هم درمان میشه.

مرا به کعبه چه حاجت!

طواف می کنم " مـــــادری " را که برای لمس دستانش هم

وضو باید گرفت ...

یاسمین جون من و خواهرم و برادرم و دخترعموهام همه این مشکل رو داریم، خواهرزاده و برادرزاده ام هم از بدو تولد قرص مصرف می کنن. برادرزاده ام الان 5 سالشه و هیچ مشکلی نداره. زنداداش منم اولاش خیلی غصه خورد و گریه کرد! چون نمی دونست چیه و همیشه می ترسید چیز خطرناکی باشه...

شما هم نگران نباش، انشاءالله که با مصرف قرص درمان میشه ولی یادت باشه اگه قرص مصرف کنی باید تحت نظر باشی و هر وقت دکترت گفته دوباره آزمایش بدی.
میدونی زهره جون ازقرص خوردن نمیترسم تومطب دکتریکی ازمریض ها بهم گفت حواست باشه کمبود هورمون با کمبود ید دکتربراتاشتباه تشخیص نده که اگه اشتباه هورمون بخوری خیلی خطرناکه .شانس ندارم که چون خیلی حساسم بدشانسیم میارم همینجورسوال پشت سوال برام پیش میاد .دکترم که ماشالله هیچی نمیگه یعنی فوق تخصص هست
این دکتر متخصص ها که انگار حال حرف زدن ندارن! باید ازشون بپرسی و سوال پیچشون کنی!
بعد هم اون مریض مطمئنا بیشتر از دکتر که نمی دونه! اگه واقعا نگرانی می تونی از یه دکتر دیگه هم بپرسی! از اینکه اینجا بپرسی به جایی نمی رسی! فقط ممکنه نگرانیت بیشتر بشه. هیچ کدوم از ما به اندازه دکتر فوق تخصص اطلاعات پزشکی نداریم! ما فقط تجربه خودمون رو می تونیم بگیم...
یاسمین جون .. من سالیان سال هست حدود 10 سال که کم کاری تیرویید دارم .. ( تیروییدم کامل از کار افتاده و فیبروزه شده ) قرص مصرف می کنم ..

نه برای اقدام به بارداریم ذره ای مشکل داشتم و نه نی نیم مشکلی داشت ..........
خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …