2777
2789
من بودم دوس داشتم تا آخر عمر تنها بمونم بپوسم و تنها بمیرم ولی هیچ وقت ازدواج نکنم

دقیقا ادم پول و خونه داشته باشه دیگه شوهر چیه تروخدا همش اعصاب خوردی 

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴ سال

یه نصیحت خواهرانه 

پارتنرتو‌ بزرگ تر‌انتخاب کن یا حداقل هم‌سن یا یک‌سال کوچیک تر 

اگه قصدت ازدواجه پسر ۲۵ساله حالا حالا ها براش دختر نمیگیرن بخوای منتظر بمونی سنت میره بالا 

منتظر خاستگااااار ندارممممم خخخخ

🤣چقد دیگه میاد 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

چرا؟ خوشحال میشم دلایلتو بدونم 💚

یبار که بدون شناخت ازدواج کردم و جدا شدم الان دوباره ازدواج کردم و مثل سگ پشیمونم، یه خونواده ی نفهم که از هیچی درک و فهم ندارن و فقط چشمشون دنبال جیب پسرشونه(شوهرم) و اینکه خودشون میلیاردرن و خرج مرغ و گوشتشونو ما میدیم و برا خودمون یه ریال نمیمونه که عروسی کنیم

منم ۲۹ سالمه

یه وقتایی از سی سالگی می ترسم

یه وقتایی از خطی که داره می افته پشت پلکم ناراحت میشم

یه وقتایی می بینم بیشتر آشناهام با کسی آشنا شدن و ازدواج کردن 

می بینم خودم کسی رو ندارم

گاهی سرمو گرم میکنم با فروشگاه آنلاین زدن

اما بیرون نمیرم زیاد کسی منو نمی بینه

نمیدونم یه وقتایی میگم تنهایی هم سخت نیست. امیدوارم آینده هرچی باشه شکست توش نباشه.

و در مورد رلی که از خودت کوچیکتره... اگه دهه هشتادیه ممکنه سن ات بیشتر شه و یه روزهمه چی هیچی شه... 

منم ۲۹ سالمهیه وقتایی از سی سالگی می ترسمیه وقتایی از خطی که داره می افته پشت پلکم ناراحت میشمیه وقت ...

دقیقا حرف دلمو زدی مثل خودتم نمیدونم هرچی خیره   خداکنه خوشبخت بشیم  رلمم بچست  بدرد زندگی نمیخوره میدونم تهش هیچیه   همش میخاد بره دختربازی سرش توزندگی نیست

یبار که بدون شناخت ازدواج کردم و جدا شدم الان دوباره ازدواج کردم و مثل سگ پشیمونم، یه خونواده ی نفهم ...

خانواده بابام همین طوریه دقیقا بعد از ۴۰سال هنوزم از بابام دول میخوان میگن بچه هاتو ول کن بیا خرج ما رو‌بده درک میکنم اکا باید مقابله کرد زندگی‌همینه 

ازدواجم بنظرم نباید سنتی باشه اشتباهه سنتی هم بود قبلش باید اشنایی صورت بگیره بعد ازدواج

دقیقا حرف دلمو زدی مثل خودتم نمیدونم هرچی خیره خداکنه خوشبخت بشیم رلمم بچست بدرد زندگی نمیخوره م ...

یه دوستی دارم یه دختر ۲۹ ساله است‌. رلش ۲۴ سالشه. بعد یه مدت که کات کرده بودن برگشت. اون پسره اصرار که میخوام جبران کنم قدرتو ندونستم. میام همه چیو رسمی میکنم. میام خواستگاریت. خلاصه پسره اومد خواستگاری، پدر و مادرشم آورد. اما شبش که برگشت خونه شون به دختره پیام داد باید فکرامو بکنم. شاید چند سال آینده دلم زن جوون تر بخواد‌. تو دو تا زایمان کنی شکسته تر میشی سن ات بیشتر می زنه... کسی که التماس می کرد بیاد خواستگاری، بخاطر تفاوت سنی زود عقب کشید و گفت بیا بریم بیرون و خوش گذرونی و دوست باشیم. این تجربه دوستم رو بهت میگم که تو قلبتو زمان تو صرف کسی کنی که باهم جور باشین. یه روز برنگردین سر خونه اول یه وقت بخاطر بزرگتر بودن احساس پیری و سرشکستگی بهت دست نده

یه دوستی دارم یه دختر ۲۹ ساله است‌. رلش ۲۴ سالشه. بعد یه مدت که کات کرده بودن برگشت. اون پسره اصرار ...

همین اتفاق افتاده برام کاتیم الان  نمیدونم اصلاخاستگاری میاد یانه  اگ هم بیاد ب قول شما این حرفارومیزنه اخرش  پارودلم میزارم خیلی هم دوسش دارم نمیدونم چیکارکنم