2777
2789

واسه کسایی که وقتی محرم میشه سعی میکنن به احترام امام حسین گناهاشونو حداقل برای دهه اول بزارن کنار

اگه کم حجابن 

اگه اهل نماز نیستن

اگه هرکاری که میکنن و به خودشون مربوطه

لطفاً بهشون گیر ندین بچه ها 

هی نگین ها چیشد تا قبل محرم که مست میکردی

تا قبل محرم فلان بودی و ال و بل

شاید امام حسین اونارو خیلی بیشتر از ما دوست داشته باشه

اگه میان هیئتی جایی بهشون توهین نکنین

اگر اومدن،خود امام حسین دعوتشون کرده

نزارین دلسرد بشن

امام حسین برای هممونه...

ازشون دریغ نکنیم

حکم آنچه تو گویی،من لالِ تو هستم✨🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امام حسین همیشه هوای همه رو داره ولی محرم ها یه جور دیگه دست آدمو میگیره ❤️

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین ۵ تا براتون میفرستم💚) خدایا هرچه را دوست داشتم از من گرفتی، بهر چه دل بستم، دلم را شکستی، بهر چیز عشق ورزیدم آنرا زائل کردی، هر کجا قلبم آرامش یافت تو مضطرب و مشوش کردی، هر وقت دلم بجایی استقرار یافت تو آواره م کردی، هر زمان به چیزی امیدوار شدم تو امیدم را کور کردی... تا به چیزی دل نبندم، و کسی را به جای تو نپرستم و در جایی استقرار نیابم و به جای تو محبوبی و معشوقی نگیرم و جز تو به کسی دیگر و جایی دیگر و نقطه ای دیگر آرامش نیابم و فقط تو را بخوانم و تو را بخواهم و تو را پرستش کنم و تو را بجویم...

سلام

ما سالهاست هیئت میریم و واقعا ندیدم کسی توهین کنه اتفاقا برخورد خادمها و همه عالیه

اگرم تذکر بدن نهایت آروم به خودش میگن مثلا عزیزم لطفا شالت سرت باشه به خاطر هیئت، همین

که اونم همه خودشون واقعا رعایت میکننا

اتفاقا هرکی میاد عاشقش میشه

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

آفرین من خودم محرم چادری میشم 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

سلامما سالهاست هیئت میریم و واقعا ندیدم کسی توهین کنه اتفاقا برخورد خادمها و همه عالیهاگرم تذکر بدن ...

نه عزیزم منظورم داخل هیئت یا حرم نیست

اتفاقا اعضا خانواده رو منظورمه

فدای امام حسین(ع) بشم

زیر خیمه اش هممون هستیم

رمز اتحادمونه

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

فدای امام حسین(ع) بشمزیر خیمه اش هممون هستیمرمز اتحادمونه

معنی و منظور امام حسین رو من خیلی دیر فهمیدم

ولی الان که فهمیدم قدرشو می‌دونم🤍🕊️

ان الحسین یجمعنا♡

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
نه عزیزم منظورم داخل هیئت یا حرم نیستاتفاقا اعضا خانواده رو منظورمه

درسته حرفاتون

اعضای خونواده ها لطفا هوای بچه ها رو داشته باشین

به خدا که دلشون امام حسینیه(ع)، با ملایمت و محبت و کمک خدا همه چی حل میشه

معنی و منظور امام حسین رو من خیلی دیر فهمیدمولی الان که فهمیدم قدرشو می‌دونم🤍🕊️

الحمدلله❤️