2777
2789
عنوان

بی بی چک مدیکور

124 بازدید | 18 پست

همون موقعی کخ استفاده کردم منفی بود و حتی یه خط روشن هم نیوفتاد بعد انداختمش دور الان خواستم آشغالارو‌ بندازم دور دیدم یه هاله خیلی کمرنگ افتاده روش تشخیصش سخته یعنی مثبته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم پارسال دقیقا این مدلی فهمیدم باردارم 

سه روز به موعدم امتحان کردم کاملا منفی بود بعد از ده دقیقه انداختم بیرون بعد از سه چهار ساعت دیدم یه خط فوق العاده کم رنگ افتاده که فقط با چشم مشخص بود توی عکس نیفتاد 

روز بعدش دوباره امتحان کردم زیر سه دقیقه خط افتاد ولی بازم کم رنگ و روز موعدم کاملا واضح

هر چقد کمتر حرف بزنیم معنی حرفامون بیشتره 🎠

عزیزم منم پارسال دقیقا این مدلی فهمیدم باردارم سه روز به موعدم امتحان کردم کاملا منفی بود بعد از ده ...

الان شستمش نرفت ولی خیلی کمرنگه و رنگشو نمیتونم تشخیص بدم که خاکستریه یا صورتی 

ولی دوتا گرفته بودم رو دوتاش افتاده 

الان شستمش نرفت ولی خیلی کمرنگه و رنگشو نمیتونم تشخیص بدم که خاکستریه یا صورتی ولی دوتا گرفته بودم ر ...

فردا بازم بزن اگه باردار باشی توی ۲۴ ساعت بتا میره بالا 

هر چقد کمتر حرف بزنیم معنی حرفامون بیشتره 🎠

فردا بازم بزن اگه باردار باشی توی ۲۴ ساعت بتا میره بالا

نمیدونم چیه شاید توهمی شدم 

ولی مثلا دوره مشخص نبست الان نزدیک چشم میکنم هاله افتاده 

ولی همون روزش که زدم نزدیکم کردم بازم هاله ندیدم