2777
2789
عنوان

بیایین بگم امروز تو کلاس چی شد

76 بازدید | 3 پست

جلسه قبلی ما کاری نداشتیم یعنی استراحت بین کلاس بود بعد منم همین طوری نشسته بودم دور و ورومو نگاه میکردم اصلا حوصله نداشتم و حالم خوب نبود همین طوری دوروورمو نگاه میکردم و تو دلم میگفتم من چقدر بدبختم و مودم اصلا خوب نبود اون روز بعد چن بار که داشتم دور و ورممو نگاه میکردم با معلمه چشم تو چشم شدم اونم میرفت پیش بچه هایی که دور هم نشسته بودن اکیپ اکیپ بعد من تنها نشسته بودم بعدشم رفت یکم برای خودش تنها نشست بعد یکی دیگه از بچه ها که اونم تنها نشسته بود رفت پیشش باهاش حرف زد یه چیزی براش تعریف کرد و اینا بعدش اومد پیش من گفت دوست نداری بعد منم یه اکیپی که یکم قبلا باهاشون حرف زده بودم ولی دوستام نبودن رو بهش نشون دادم گفتم اینا هستن یه نگاهی به اونا کرد بعد گفت چرا حرف نمیزنی گفتم حوصله ندارم گفت چرا حوصله نداری  بعد گفت تو لاک خودتی تقریبا سر تکون دادم بعد یه بار دیگه گفت تو لاک خودتی؟ بعدش رفت بعدش الان امروز من حالم خوب نبود حالت تهوع داشتم بیرون بودم وقتی رفتم اومده بود داشت حرف می‌زد تا رفتم نشستم گفت مثلا بعضی از آدما یه جورین که به دل آدم میشینن خودشون اداهاشون بعد اون دختره که رفته بود باهاش حرف میزد رو نشان داد بعدشم گفت بعضیا هم دستشو گفت جلوی من گفت چوب خشکن نچسبن و منو مثل اینکه تو   گ و ه ی نگاه کرد یکی از بچه های کلاسمون خندید نگاه کرد منم یکم خندیدم بعدشم حس کردم میخام بالا بیارم گفتم من میخام برم بیرون گفت چرا گفتم حالم خوب نیست با لبخند گفت برو بعدم یکیو فرستاد دنبالم ببینه کجا رفتم بعدش بچه های کلاسمون بهم گفتن خوبی و یه تعدادی هم گفتن تو زبون نداری باید م ی ر ی د ی بهش یکیم گفت این منگله چقدر آدمای گ و ه ی دور و ورمن😭

این کاربری برای دو نفره آقا یه توت ما رو نجات داد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرت کلاسمو عوض کنم؟ بعدش اگه عوض نکردن چی چه رفتاری داشته باشم؟

به خاطر چهارتا نخاله نه ولشون کن

مدتی هست که روی خودشناسی و توسعه خودم کار میکنم🌱🌱خیلی وقته که فهمیدم که عقیده ام رو بر کسی تحمیل نکنم و وقتم رو برای اثبات چیزی یا خودم برای کسی هدر ندم❤️