2777
2789
عنوان

خوب بودن

78 بازدید | 8 پست

۱۵ سالمه، دوست دارم آدم درستی باشم. اما اکثر مشکلاتم با خانوادمه. همیشه دوست دارن حرف حرف اونا باشه به جایی رسیده که من مشکلی با این موضوع ندارم ولی اونا حرفاشون عوض میشه. فکر میکنم این منم که دارم با کارام اذتیشون میکنم (سحرخیزی خیلی زود، ورزش (تو جنگم میرفتم پارک)، برنامه ریزی و...).

اونا اصلا به برنامه ریزی اعتقادی ندارن و همیشه دقیقه نودی هستن. من که کاری به این موضوع ندارم اما چون کارای زیادی برا خودم تعیین کردم وقتی منو صدا میزنن سختمه پاشم برم پیششون.

الان باید چیکار کنم مشکل از منه یا اونا، فقطم بحثمون همینه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سعی کن جوری برنامه ریزی کنی که با اذیت و صدا کردنای اونا تداخل نداشته باشه .

بهم میگن اصلا واسه چی میخوای زود بخوابی یا زود پاشی؟

یه اتاق جدا هم داشتم که یه چند روزی نذاشتن برم اونجا بخوابم.

والا موندم چیکار کنم، خب نمیشه که دعوا کرد.

سعی کن جوری برنامه ریزی کنی که با اذیت و صدا کردنای اونا تداخل نداشته باشه .

اصلا بخاطر همین موضوع کن از صبح شروع می کردم. حتی بعضی وقتام که خواهرم میگفت مگه مرغی اینجوری می‌خوابی، هیچکدومشون نمیدونستن که تو زمستونی که طلوع آفتاب ساعت ۷ به بعده من از ساعت ۵ بیدار بودم.

بهم میگن اصلا واسه چی میخوای زود بخوابی یا زود پاشی؟یه اتاق جدا هم داشتم که یه چند روزی نذاشتن برم ا ...

چه مزخرف ، 

بگو خب سبک زندگی من اینِ و من اینطور میپسندم 

شما هر طور دوست دارید زندگی کنید 

نهـصدوچهـارده `

چه مزخرف ، بگو خب سبک زندگی من اینِ و من اینطور میپسندم شما هر طور دوست دارید زندگی کنید

برای من که به همین سادگی نبوده.

بیشترم سرکوفت میزنن به جای تشویق، مادرم میگه برنامه ریزی برا خارجیاست😂، از ۷،۸ باری که مدرسه مون امتحان تستی گرفت یه بارشونو فقط سوم مدرسه شدم انقدر که اون سوم بودنو بهم گفتن خستم کردن.

یا من بهشون میگم کارنامه‌م شده ۱۹.۹۵ اصلا نمیپرسن کدوم درس یا چرا میگن وای وای چقدر کم😐

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز