2777
2789
عنوان

بچه هاااا

135 بازدید | 13 پست

در رابط با این یه تاییک یکیم گذاشته بودم بشههه هااا خدایی نظر بدین که حق با منه یا ن شایدم من بچه گونه رفتار میکنم 

بچه هااا شوهرم در واقع نامزدم یجورایی کم توجهی می‌کنه ن از نظر چت در دسترسه ن بازی و اینا خبب منم دلم میگیره امروزم گفتم ت فلان تایم یه بازی کنیم باهام دعواها کرد در حالی که می‌تونست،در حالی که قبلش ملی بیرون بود وقتی به من میرسه خیالش میاد یا فردا باید بره بیرون  ،اگ هم برم با یکی دیگ بحرفم میگن خیانت کرده😕

خب چیکا کنم 

رفتار من اشتباهههه؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخلاقای دیگش چطوره

ت تاپیک قبلیم هست ..

ولی جوریه ک تا یازده یا ده نیم بیرونه وقتی میگم مثلا یه بازی دونفره باهم بکنیم یا چت بکنیم واکنش نشون میده

مثلا میگم فردا میرم سر کار یا ....

الآنم دعواها کرد 

این درست بشو نیست

عقد نکردی تمومش کن

اول چند وقت محل نکن، ببین چیکار میکنه

یعنی نگو بیا چت کنیم، نگو بریم بیرون، کلا عادی باش عصبی نشو، قهرم نکن

ببین عکس العملش چیه

اگه دوس پسره که همین الان بلاک کن، تمام

سعی کنید هم دیکرو خوب بشناسید اون بنده خدا تو نامزدی اینجوریه فردا برات دردسر نشه خدایی نکرده

خب شما که اخلاق پسرا و میشناسین ،شاید من اشتباه کردم آخ منم گناه ندارم که چیکا کنم ،منم از این موضوع میترسم  خدایی موندم

کسی که با یه بازی به جوش میاد ...

خب شما که اخلاق پسرا و میشناسین ،شاید من اشتباه کردم آخ منم گناه ندارم که چیکا کنم ،منم از این موضوع ...

بازی رو نمیدونم ولی خب ببینید کلا براتون وقت می‌زاره یا نه اگر خسته هست که حالا مهلت بدین اکرم برا بقیه وقت داره برا شما ندارع باهاش صحبت کنید راجع به این موضوع 

این درست بشو نیستعقد نکردی تمومش کناول چند وقت محل نکن، ببین چیکار میکنهیعنی نگو بیا چت کنیم، نگو بر ...

عقدمم

سنتمونم یجوریه ک اگر یه کار جدی جلو نیاد نمیتونم جدا بشم

مامان بابام به کاری بودنش توجه میکنم میگم پسر خوبیه

خدایی من نمیگم چت کنیم تا  این هف ماه یه بار گفتم بازی کنیم خب و عیبی داشت حرفم  

بازی رو نمیدونم ولی خب ببینید کلا براتون وقت می‌زاره یا نه اگر خسته هست که حالا مهلت بدین اکرم برا ب ...

خب فک کنید تا ده یا یازده بیرونه گیم نت و اینا ولی وقتی من میگم میگه ,وقتم اینجوری می‌زاره ک رهفته دوبار میاد میبینه در حد یک یا دو ساعت و سه ساعت یا پنج ساعت یه بار زنگ میزنم 

خب منم تازه گیا هر رفتار اشتباه می‌کنه واکنش نشون میدم خب منم دلیل دارم الان نباید ناراحت بشم؟