2777
2789

من یکی رو ثبت نام کردم و درخواست کارت و اینا را انجام دادم

حواسم نبود بعدش این برنامه بلو بانک رو حذفش کردم کلا

الان کلا اون سفارش و اونام پریده ؟؟؟

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

نه حذف نمیشه

ببین اصلا تاریخ تولد و عکس کارت شناسایی نخواست رنگ کارت هم نپرسید

اون قسمتی ام که باید حرف بزنیم و انجام دادم و تایید شد

بعدش حالا که برنامه رو ندارم باید چیکار کنم؟؟؟

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اصلا تاریخ تولد و عکس کارت شناسایی نخواست رنگ کارت هم نپرسیداون قسمتی ام که باید حرف بزنیم و ان ...

نفهمیدم دستم رو چی خورد که بعد تایید دوباره رفت قسمت رمز و نام کاربری!!

همه چیز درسته؟؟

واقعا گیج شدم

ببین اصلا تاریخ تولد و عکس کارت شناسایی نخواست رنگ کارت هم نپرسیداون قسمتی ام که باید حرف بزنیم و ان ...

حذف نمیشه.دوباره نصب کنی ،اطلاعاتت وارد کنی برمیگرده

Good vibes only💫

حذف نمیشه.دوباره نصب کنی ،اطلاعاتت وارد کنی برمیگرده

ینی یکبار که درخواست دادم با یه شماره و کد ملی بار دیگه نمیشه درسته؟ 

و اگه فردا بازم این اطلاعات قبل رو بزنم دیگه میگه که ممکن نیست

2790
2778
2791
2779
2792