2777
2789
عنوان

بیایید فاال بگیرم براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1989 بازدید | 310 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من من امسال میرم دانشگاه ؟؟

اره میری ولی شاید تنش باشه تو خانوادت

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

خیلی ممنون عزیزم الهی خیر ببینی اره خودم اسفندیم میشه بگین نهایتا تا کی اشنا میشیم؟

پس درست پیدات کردم 

من نشون نداد کی اشنا میشی ولی صبر داد 

بذرش بکاری بهترینا سهمته

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

برات صدتا حمد میخونم از ته دلم برات دعا میکنم فقط من دوتا نیت دارم یکی اینه کی شغلم جور میشه یکیش هم ...

خیلی ممنونم گلم 

امیدوارم بهترین زندگی برات رقم بخوره و ازدواجی که دوست داری برات پیش بیاد و خوشبخت بشی الهی 💙

برااااای من لطفااااااا

تازه کات کردم میخوام ببینم پیام میده بااااز🥹

خدایاشکرت بخاطر وجوت ، خدایاشکرت که هوامو داری ، خدایاشکرت که سالمم ، خداروشکر بابت خانواده ام ، خدایاشکر بخاطر همه چیزهای جزئی ، خدایاشکر بخاطر هرچی که دادی و هرچی ک قراره بدی ، ❤️خدایا توکل‌میکنم بهت چون میدونم تنها تویی که واقعا دوستم داری و قلبم و‌ نمیشکنی ، تو خدای منی همه چیزمی من باورت دارم ، عاشقتم خدا  ❤️🎀 🧸عزیزم تا خدا هست از هیچی نترس و نگران هیچی نباش 🎀🧸

عزیزم برات ایت الکرسی میخونم جواب منم بده امسال رسمی میشم؟باردارم؟

نیمه دوم سال رسمی میشی

پسر دوست داری؟

نیمه دوم سال رسمی میشیپسر دوست داری؟

من من من من من 

کیسم برمیگرده پیام میده؟

خدایاشکرت بخاطر وجوت ، خدایاشکرت که هوامو داری ، خدایاشکرت که سالمم ، خداروشکر بابت خانواده ام ، خدایاشکر بخاطر همه چیزهای جزئی ، خدایاشکر بخاطر هرچی که دادی و هرچی ک قراره بدی ، ❤️خدایا توکل‌میکنم بهت چون میدونم تنها تویی که واقعا دوستم داری و قلبم و‌ نمیشکنی ، تو خدای منی همه چیزمی من باورت دارم ، عاشقتم خدا  ❤️🎀 🧸عزیزم تا خدا هست از هیچی نترس و نگران هیچی نباش 🎀🧸