2777
2789
عنوان

حرف بزنیم

172 بازدید | 14 پست

دوستان من ۱۶ سالمه از وقتی بچه بودم پدر و مادرم ازم طلاق گرفتن از همون بچگی آرزو داشتم اتاق و تخت داشته باشم:) ولی الان که بزرگم تا الان ندارم 

من تو خونه پدربزرگم زندگی میکنم یعنی اتاق ندارم و اصلا راحت نیستم:) این موضوع خیلی منو اذیت می‌کنه...

درستو خووب بخون به یه جایی برسی هرچی ارزوشو داشتی روخودت برای خودت تهیه میکنی‌اونوقت

•در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آن جا، ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند🌿🤍• میهن دوست 🇮🇷• فیلم باز🧋🍿• عاشق بارون🌧️• اهل شعر🕊️

مامان تون ازدواج کردن؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی عزیزم چ ارزوی قشنگی داری 

حتما سعی کن خودتو با درس بکشی بالا 

دبیری 

یا رشته های پیراپزشکی 

فقط کافیه چن سال زحمت بکشی عزیزم دلم میخاست الان برگردم دبیرستان تنبلی رو بزارم کنار و درسمو میخوندم چون جز این رشته ها نمیشه درامد و کار امنی پیدا کرد 

چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500 مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم وزن اولیه 82 .......وزن الان 77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن ۶۹ ۱۸ مهر ۴۰۴ وزن فعلی ۶۵ شروع دوباره تیر ۴۰۴ با وزن ۷۸ ...پایان چالش دی ۴۰۴ وزن ۶۰ کیلو

عزیزم فقط درستو بخون به یه جایی برسی مستقل بشی

دل همه آدما پر از آرزوهای جورواجوره تنها تو نیستی

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
الهی عزیزم چ ارزوی قشنگی داری حتما سعی کن خودتو با درس بکشی بالا دبیری یا رشته های پیراپزشکی فقط کاف ...

عزیزم بیا به من بگو چطوری این همه کم کردی 

استارتر جانم ببخشید

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
عزیزم بیا به من بگو چطوری این همه کم کردی استارتر جانم ببخشید

با کالری شماری زیره 

میزان کالری مجازت رو میگه و هر غذایی ک میخوری باید با ترازو اشپزخونه وزن کنی حتی کوچیکتری چیزا 

و البته ورزش تو خونه ی سری اپ هستن تو بازار یا اپ استور 

میتونی دانلود کنی برای ورزش تو خونه هست  

بیرونم پیاده روی میکردم هر روز نه ولی میکردم 

چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500 مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم وزن اولیه 82 .......وزن الان 77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن ۶۹ ۱۸ مهر ۴۰۴ وزن فعلی ۶۵ شروع دوباره تیر ۴۰۴ با وزن ۷۸ ...پایان چالش دی ۴۰۴ وزن ۶۰ کیلو

عشق دل والا ماک مادر و پدر بالای سرمون بود نه اتاق جدا داشتیم ن تخت خاب همیشه ارزد داشتم ی اتاق شخصی داشت باشم تخت خاب کمد کامپیوتر داشت باشم ولی نشد تا اینک ازدواج کردم قشنگم خودتت واسه آرزوهات تلاش کن ب امید کسی نباش سعی کن درس خب بخونی ب تمام آرزوهاتم میرسی 😘😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

با کالری شماری زیره میزان کالری مجازت رو میگه و هر غذایی ک میخوری باید با ترازو اشپزخونه وزن کنی حتی ...

شما چند کالری میخوردی ؟

شما چند کالری میخوردی ؟

کالری بسته به وزنته 

و با کاهش وزنت تغییر میکنه و کمتر میشه 

وزنت ضربدر بیست منهای دویست 

با کالری شماری زیره اگ پیش بری کالری مورد نیازت رو بهت میگه 

کالری بسته به وزنته و با کاهش وزنت تغییر میکنه و کمتر میشه وزنت ضربدر بیست منهای دویست با کالری شمار ...

مرسی عزیزم

الهی عزیزم چ ارزوی قشنگی داری حتما سعی کن خودتو با درس بکشی بالا دبیری یا رشته های پیراپزشکی فقط کاف ...

من دارم کامپیوتر میخونم طراحی سایت و برنامه نویسی هم دارم یاد میگیرم