2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخه به تو چه مردک

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

دماغ همه مشکل نداره 

ولی عمل کردن واقعا توی میزان زیبایی خیلی تاثیر میذاره

دماغ خودم خیلی قوز داره و دو دفعه هم شکسته 

علاوه بر ظاهر بد مشکل تنفسی هم دارم 

و نیازمند عملم 

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

والا من هیچوقت بهش فک نکردم 

زیادی اس و عملی طورم نیستا😅ولی ترس دارم از عملای زیبایی چون هرروز میبینم 😵‍💫

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

من اینجا دارم با زبان انسان حرف میزنم با شما کاری نداشتم شما برید در جنگل ب زندگیتان ادامه بدهید

@niniyar‍ 

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

هرکیم عمل کرده انقد سوراخاش نامتقارن یا بیش از حد باریک شدن هیچ جلوه ی زیبایی نداره

چندتاشونم ک دیدم نفس کشیدنشون صدا دار شده بود انگار مار بغل گوشت فیس فیس میکنه. 

واقعا من یه دماغ عملی خوشگل نچرال ندیدم. 

جراحا ایران کارو خوب در نمیارن و همه شبیه هم و مصنوعی شدن. 

ماشالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم. هر لحظه خدا را شکر. 

بنده خدا یه سوال پرسید 

دیگه این همه گارد و توهین چیه؟ 

این همه تاپیک میزنن چرا مردها اینجورین اونجورین 

چرا اینکارو میکنن 

چرا فلان حرفو میزنن و....بخدا سایت تبادل نظر نه حمله و فحاشی به همدیگه

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

بنده خدا یه سوال پرسید دیگه این همه گارد و توهین چیه؟ این همه تاپیک میزنن چرا مردها اینجورین اونجوری ...

من چون خودم دانشجو روانشناسی ام جالبه برام میخوام بدونم این رفتار سر ی عقد است یا ی رفتار طبیعیه برا این پرسیدمش

سلام خدافز

من چون خودم دانشجو روانشناسی ام جالبه برام میخوام بدونم این رفتار سر ی عقد است یا ی رفتار طبیعیه برا ...

بنظرم انسان مدام دنبال زیبایی بیشتر 

خصوصا خانما 

بینی هم واقعا توی زیبایی تاثیر گذار 

خصوصا که دیگه باب شده و اکثریت مشتاقن برای عمل 

بنظرم انسان مدام دنبال زیبایی بیشتر خصوصا خانما بینی هم واقعا توی زیبایی تاثیر گذار خصوصا که دیگه با ...

حتی رو زیبایی طرف هم تاثیر نداشته باشه کلا تبدیل شده ی عقده و همه میخوان عمل کنن تا از بقیه عقب نمون ب خیال خودشون 

سلام خدافز