2777
2789
عنوان

عمل بینی

295 بازدید | 8 پست
سلام خانما من بینی گوشتی دارم .میخام عمل کنم.میترسم چیزی که میخام درنیاد.خواهرم هم بینی گوشتی داشت دوسال پیش عمل کرد.از نتیجه اش ذاضی نیست.دماغش عروسکی شده.قیافه اش مصنوعی شده.
من یه خانومی دیدم بینیشو ده سال پیش عمل کرده بود گوشتی هم بود ولی انقد طبیعی و انقد زیبا بود ک خودم نتونستم تشخیص بدم عمل کرده ک ازش پرسیدم گفت پیش سامی عمل کرده یا عمل نکن یا پیش دکتر خوب برو
ایاک نعبد و ایاک نستعین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بینیم گوشتى بود عمل کردم خیلى هم راضیم همه میگن طبیعى و خوبه سر بیهوشیم یه ذره اذیت شدم ک گفتن طبیعیه بیهوشى بستگى ب بنیه طرف و کیفیت مواد بیهوشى اون بیمارستان داره
خدا جونم صد هزار مرتبه شکر به خاطر اینکه منو ب هر چی ک میخوام میرسونی❤️عاشقتم ب خاطر همه ی نعمتتات❤️

سلام دوستان منم میخوام عمل کنم...فعلا پیش دو تا دکتر رفتم.‌‌..یکی دکتر کامیابی تو تهران.‌‌..یکیم دکتر کامروا تو کرج...دکتر کامیابی ظاهر بینی کساییو که عمل کرده بود خوب بود ولی همشون انگار سخت نفس میکشیدن...موقع نفس کشیدن انگار دماغشون گرفته که یه خانمه میگفت نزدیک هفت ماهه عمل کرده ولی مشکلش حل نشده...دکتر کامیابی بهم گفت بینیم استخوانیه...

دکتر کامروا باز شده بینیشو ندیدم جز یکی که راضی بود ولی هیچ کدوم از مریضا مشکل سخت نفس کشیدن و....نداشتن...دکتر کامروا بهم گفت گوشتیه بینیت...

الان نمیدونم چیکار کنم...هر دکتری که معرفی میشه یکی خوب گفته و یکی بد...

میشه دکتر خوبی با آدرس که هزینه عملش حداکثر ۶ تومن بشه و بعدشم مشکل تنفسی پیش نیاد معرفی کنید برم سر بزنم