2777
2789
ولش کن یه چی گفته اصلا ربطی به جنسیت نداره

حالا ما به کارمندای خانوممون حقوق بیشتری میدیم اغلب با مجردن یا مطلقه ان خدا رو خوش نمیاد با ی بچه کوچک این همه شیفت وابسته ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا سمت ما به خاطر کار طرف و جایگاهش پول میدن نه جنسیتش

بله حق با شما هست اون حرفمو به شوخی گفتم 

حالا سمت شما کجا هست؟ 

به سلامتی 3 لاشی   قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم،عشقم                        به سلامتی 3 همراه   رفیقم، گوشیم، پیکم                    به سلامتی 3تن     ناموس، رفیق، وطن                        به سلامتی 3 مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂 

چخبره اینهمه اختلاف؟؟

خانما خودشون مقصرن خیلی به کم قانعن

به سلامتی 3 لاشی   قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم،عشقم                        به سلامتی 3 همراه   رفیقم، گوشیم، پیکم                    به سلامتی 3تن     ناموس، رفیق، وطن                        به سلامتی 3 مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂 

حالا ما به کارمندای خانوممون حقوق بیشتری میدیم اغلب با مجردن یا مطلقه ان خدا رو خوش نمیاد با ی بچه ک ...

اون کاربر آقاست مثلا خواسته تفکیک جنسیتی کنه

یکی نیست بگه یه شخص داره این مقدار ساعت اینکارو انجام میده چه ربطی به جنسیت داره

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

مسخره😑

خوب یجور میگی سمت ما انگار شما اروپا هستین

چ خبره داداش بدبخت من صبح ساعت ۸ صبح می‌ره سر کار شب ۹ میاد روزی ۴۰۰ تومن میگیره همش

کجا کار میکنه مگه. چقدر کم.  اون روز کارگر میخواستیم برای علف های هرز زمین گفت روزی 800 900

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...

برو بابا انقد اختلاف نداره در حد دو سه تومن اونم برای اقایون متاهل به عنوان حق عائله مندی و بچه

ابجی اون حرف شوخی بود بله حق با شما هست