2777
2789
عنوان

جلو چشمم گربه گنجشک رو کشت

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 38 پست
اشکالی نداره درکت میکنم. من هم باشم همین کارو میکنم.

😕😕😕من به این گربه غذا میدادم 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس جوجه هم نخور

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

منم چندین سال پیش دوتاجوجه رنگی داشتم انقد خوب و سرحال بودن و بهشون میرسیدم

یکبار پشت بوم بردم که هوا بخورن برا خودشون ول بچرخن که دوتا کلاغ حمله کردن 

یکیشونو باخودشون تونستن ببرن ولی اون یکی سریع دررفت زیر کانال کولر

سعی کردم ولی اولی رو بردن اونورتر خوردنش😭 اون یکی رو گرفتم بغلم قلبش تند تند میزد

بعد از اون ماجرا و تنهاییش کلی افسردگی گرفت حتی کنار یسری جوجه های دیگه که یکی دیگه داشت بردم ولی باهاشون صمیمی نمیشد

اخرم دق کرد مرد منم خاکش کردم

تاچندماه منم افسردگی داشتم

روان شناسی میخونی؟

نه

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

پس جوجه هم نخور

جوجه گنجشک‌ بود

منم چندین سال پیش دوتاجوجه رنگی داشتم انقد خوب و سرحال بودن و بهشون میرسیدمیکبار پشت بوم بردم که هوا ...

چه دردناک هیچ وقت از ذهن آدم پاک نمیشه 

2790
2778
2791
2779
2792