2789
عنوان

اکس داماد

103 بازدید | 9 پست

درسته رابطه اینا زیاد جدی و عاشقانه نبود ولی خیلی برام عجیب بود اکس‌ داماد هم وسط می رقصید

داماد دعوتش کرده بود فکر کنم چون فامیل نیستن که بگم خانواده اش دعوت کردن

جای عروس بودین ناراحت نمی شدین؟

شاید عروس نمی فهمیده این اکس داماده ولی بازم کار داماد خیلی بد بوده 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خاک تو… داماد

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

شاید عروس نمیدونسته من اگر بدونم همونجا یا سکته میکنم یا گریم میگیره یا ول میکنم میرم یا دختره رو می ...

اره عروس نمی دونسته داماد هم عروس رو خیلی دوست داره و اکسش رو دوست نداشت ولی بازم کارش درست نبود 

اره عروس نمی دونسته داماد هم عروس رو خیلی دوست داره و اکسش رو دوست نداشت ولی بازم کارش درست نبود

اگر عروسو دوست داشت هرگز اینکارو نمیکرد شایدم میخاسته تو چشم قبلی کنه ولی همینکه اینقدر ارتباط وجود داشته که به دختره گفته بیا احتمالا دختره هم یا براش مهم نبوده که اومده یا اینکه میخاسته خودشو قوی نشون بده خیلیم مارموز باشه و داماد باهاش ارتباط داشته باشه فردا پس فردا زنش بفهمه میاد میگه منو عروسیتون دعوت کرد