2777
2789
عنوان

نفهمیدم یعنی چی

146 بازدید | 16 پست

ی عکس برا کراشم فرستادم (حرف میزنیم باهم)گفتم تایپمه این

ی فلامینگو میگفت ک تو چی سیب زمینی اگ فردا هم ناراحت باشم بازم دوستم داری؟ 

سیب زمینیه گفت من همین الانم دوست ندارم

بعد گفت کدومش تایپته؟ گفتم سیب زمینیه

بعد قلب شکسته داد رو همین گفتم چرا قلب شکسته هیچی نگفت دیگه کلا حرف زدیم راجب چیزای دیگ 

چرا من نفهمیدم😂

با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اینجوری فکر می‌کنه اگر بگه دوستت داره رد میکنی، چون تو از اون سیب زمینی خودشیفته ها دوست داری که همه رو پس میزنن😑😂

•رنگین کمون• یه زمانی قشنگ بود تا اینکه یه عده از افراد اختلال دار خودخواه° ازش سواستفاده کردن.

چون سیب زمینی هستی دیگه 

اگه اون بهت بگه الانم دوست ندارم خب معلوم تو هم ناراحت میشی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خب اینجوری فکر می‌کنه اگر بگه دوستت داره رد میکنی، چون تو از اون سیب زمینی خودشیفته ها دوست داری که ...

😂😭 واییی گند زدم! 

چرا قلب شکسته داد خو نمیفهمم

ولی اون فک نکنم اونجوری بهم نگاه کنه😂

😂😭 واییی گند زدم! چرا قلب شکسته داد خو نمیفهممولی اون فک نکنم اونجوری بهم نگاه کنه😂

چون تو پسر تایپ سیب زمینی دوست داری😐 با این جوابت ثابت کردی داش، پسری که بهت کم محلی کنه و هیچوقت عشقشو ابراز نکنه، اونم اینجوری فکر کرده با این حرفت برای همین قلب شکسته فرستاده

•رنگین کمون• یه زمانی قشنگ بود تا اینکه یه عده از افراد اختلال دار خودخواه° ازش سواستفاده کردن.

چی ؟ ن متوجه نشدی فک کنم😂

خب هدفت چی بود از همچین چیزی که فرستادی 

اون سیب زمینی نماد یه ادم خودشیفته اس که طرف مقابلش براش مهم نیس و دوسش نداره 

اگه همین کلیپ رو واست میفرستاد میگفت من سیب زمینیه تایپمه میکفتی وایی یعنی دوسم نداره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

چون تو پسر تایپ سیب زمینی دوست داری😐 با این جوابت ثابت کردی داش، پسری که بهت کم محلی کنه و هیچوقت ع ...

میدونممم ولی اخه اون ک دوسم ندارههه 

خب هدفت چی بود از همچین چیزی که فرستادی اون سیب زمینی نماد یه ادم خودشیفته اس که طرف مقابلش براش مهم ...

چون حسم ی طرفس ب گمونم

میدونممم ولی اخه اون ک دوسم ندارههه

شاید داره😎 پس چرا قلب شکسته فرستاد، ولی تو صبر کن خودش بگه که دوستت داره، اگر نگفت که تقصیر خودشه، ولی بهش بگو بعدا فکر کردی و به این نتیجه رسیدی که اون سیب زمینی رو دوست نداری🤣

چون حسم ی طرفس ب گمونم

خب اینجوری بدترش کردی که 

حتی اگه حسی هم داشته باشه خودت گفتی یه ادم نارسیس سیب زمینی خوشم میاد پس اگه خوشش هم بیاد نمیگه 

از این گنگ بازی ها در نیارین خو این کلیپ های چرت چیه اخه 

واقعا تایپت همچین چیزیه؟

خب اینجوری بدترش کردی که حتی اگه حسی هم داشته باشه خودت گفتی یه ادم نارسیس سیب زمینی خوشم میاد پس اگ ...

نمیدونم پسرای سرد دوست دارم

از اینایی ک میگن دوست دارم هی ن از اونایی ک تو عمل نشون بدن