2777
2789
عنوان

پدر عزیزم

231 بازدید | 17 پست

پدر عزیز و مهربونم. بابای قشنگم بابای نفسم سکته کرد یه لخظه رفت. احیاش کردن برگشت. الان چنروزه تو سی سی یو بستریه. هوشیاریش بالا نمیاد. حالمون خیلی بده. از همه خواهش میکنم دعا کنین. دعا کنین چشماشو باز کنه حالش خوب بشه. توروخدا

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

خدا شفاشون بده...

‌به نیتشون ۳۶۰ مرتبه امن یجیب میخونم.... 

انشالله حالشون خوب میشه 🌷

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ان شاءالله سلامتی کاملشون رو دوباره بدست بیارن 

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  

خیلی سخته الهی بمیرم. بابای منم شش ماه پیش رفت. یه روز صبح شنبه لعنتی که آمدم سرکار ساعت 11 مامانم زنگ زد و گفت بابات برای همیشه رفت.

هنوز داغون داغونم دلم خیلی تنگشه.

ان شااله خدا پدرت رو برات نگه داره عزیزم.من برای سلامتیش دعا میکنم میشه شما هم برای پدر من فاتحه بخونی

خانمی حال پدرتون خوب شد؟

سلام عزیزم. خداروشکر خوبه. دو روز پیش مرخص شد. تازه من فهمیدم قدرت خدا چقدر زیاده. نیم ساعت بعد اون پستم که شما دوستان دعا کردین مادرم زنگ زد و گفت بابات بیدار شد و داره حرف میزنه. تا الان هنور نمیتونم درست باور کنم. همه دکترا میگفتن هیچ امیدی نداشته باشین. خدایا شکرت. ممنون عزیزم

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
خدا رو شکر خدا حفظشون کنه

ممنونم عزیزم