2789
عنوان

فیلم بازا

77 بازدید | 14 پست

میشه یه چند تا فیلم خوب ترجیحا مینی سریال معرفی کنید؟؟ ترکی هم دوست دارم اگه میشناسید بگید

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

وحشی

اسکویید گیم

خانواده خوب آمریکایی

امام خامنه ای (ره)زنده اند، در قلب من، در قلب همه شیعیان،زین پس در درون هر یک ما عشق و قلب پدرم میتپد..دیگر ما، خودمان نیستم.. نماینده ایم در راه ایشان..قوی تر از قبل.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ترکی و مینی سریال؟

سریال ترکی کوتاهترینش ۱۰۰ قسمته😶‍🌫️

میتونم معرفی کنم ولی طولانین خیلی

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

ترکی و مینی سریال؟سریال ترکی کوتاهترینش ۱۰۰ قسمته😶‍🌫️میتونم معرفی کنم ولی طولانین خیلی

در حد ۳۰ قسمت و اینا اوکیه😬😂

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

اخرش خوب تموم میشه؟

باز تموم میشه

نارحت کننده ست ولی ادامه داره 

امام خامنه ای (ره)زنده اند، در قلب من، در قلب همه شیعیان،زین پس در درون هر یک ما عشق و قلب پدرم میتپد..دیگر ما، خودمان نیستم.. نماینده ایم در راه ایشان..قوی تر از قبل.

در حد ۳۰ قسمت و اینا اوکیه😬😂

متاسفانه این گزینه قفله فعلا😂

ولی گلپری جالبه کوتاهم هست

اگه حوصلت کشید طولانی ببینی یه روزیم غنچه های زخمی، دکتر معجزه گر ،هر چه باد اباد ، عشق ۱۰۱ کامل ندیدم ولی فکر کنم اینم کوتاهه

اینا قشنگن

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

اسکویید گیمم ببین کره ای هم زیبای حقیقی کوتاهه و قشنگاقای ملکه هم قشنگه

اسکویید گیم و دیدم

فصل ۳ کلا هیجانش یه لول دیگه بوددددد