2777
2789
عنوان

موهام خیلی زشته ❓❓عکس

324 بازدید | 15 پست

عبضی بهم گفت قربون موهای ژولیده وزوزیت بشم 🫤 خیلی داغون شده ؟اصلا بهش نمیرسم . تا حالا حتی رنگ نزاشتم. کراتینم میترسم کچل بشم بدتر شه . بیرون بقیه رو میبینم حسودیم میشه ،☹️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل موهای خودمه 😍😍🤩🤩🤩

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

فل فلی😍

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)

موهای من عین ابریشمه یدونه موخوره ام نداره ارایشگره بم گف واااایییی چقققق موهات اسیب دیدس از رنگ اینجوری شده هااا گفتم من اصن رنگ نزاشتم😂😐گف بیا پیش خودممم پروتئین تراپی موخوره گیری ، کلا اینطوری میگن پول بزنن ب جیب 

موهات نازه با ماسک مو و اینا استایلش کنی خیلی جذاب میشه