2821
2789
عنوان

همسایه شکاک

129 بازدید | 12 پست

دوتا از خانم های همسایه به پیرزن همسایه شک کردن و رفتن خونشو از پنجره دید زدن و دیدن با یه پیرمرده تنها هست و میگن دختر پسرا رو باهم آشنا میکنه و میاره خونش پسر پیر زنه میگه مادرم همسر موقت میشه

به نظرتون حق با کدومه؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با کمال احترام نه به شما و نه به ما هیچ ربطی نداره این حرفی که شما میزنید اگر واقعیت باشه خیلی خطرناکه اگر هم دروغ باشه شما هم سهم می برید از گناه تهمت و بی ابرو کردن بنا براین خودتون رو بکشید کنار 

با کمال احترام نه به شما و نه به ما هیچ ربطی نداره این حرفی که شما میزنید اگر واقعیت باشه خیلی خطرنا ...

میگن حتی اگر ببینی هم نباید آبروشو ببری اینا اومدن آبروی بنده خدا رو پیش همه بردن

میگن حتی اگر ببینی هم نباید آبروشو ببری اینا اومدن آبروی بنده خدا رو پیش همه بردن

ادمی خیلی عجیبه هزاران هزار عیب خودشو در لحظه فراموش میکنه تا یک عیب خلق خدا را همه جا جار بزنه