2777
2789
عنوان

کنکوریا

95 بازدید | 11 پست

این 15 روز رو همش استراحت کردم چون به شدت غیر قابل توصیفی خسته بودم امروز قرار بود شروع کنم اما همش ذهنم درگیر نمرات نهایی و کارنامه اومدن بود واسه همین نخوندم خیلی استرس دارم با وجود اینکه میدونم خسته بودم اما خیلی عذاب وجدان دارم ... کسی که میانگین درصداش 20 ته تا چند ممکنه برسه اگه بخونه؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم رشتم تجربیهخوب نبود کلا هدفم تیر بود ولی الان ...

منم 

7 هزار شدم 

مطمئنم ازم بیشتر اما اینو میگی

به نظرت کسی که الان بخونه ممکنه ده درصد بره رو درصداش؟

خیلی دلم گرفته 

در حدی که رسیده به جسمم...

منم 7 هزار شدم مطمئنم ازم بیشتر اما اینو میگیبه نظرت کسی که الان بخونه ممکنه ده درصد بره رو درصداش؟خ ...

تراز من کمتر شد 😔

اره میشه البته نمیدونم شرایط تو چطوره چون من برا اردیبهشت نخوندم میتونم به نظرم 

ولی خوب نمیخونم نمیدونم چم شده همش چک میکنم ببینم جواب نهایی ها اومده یا نه تمرکز ندارم 

تراز من کمتر شد 😔اره میشه البته نمیدونم شرایط تو چطوره چون من برا اردیبهشت نخوندم میتونم به نظرم ول ...

منظورت اینه که کلا این 3 سال نخوندی؟

من خوندم اما جمع بندی درست نکردم 

میشه گفت حتی جمع بندی نکردم 

منظورت اینه که کلا این 3 سال نخوندی؟من خوندم اما جمع بندی درست نکردم میشه گفت حتی جمع بندی نکردم

چرا خوندم ولی اخرا وقتی که باید جمع بندی میکردم شروع کردم به نهایی خوندن دیگه اردیبهشت رو بیخیال شدم 

چرا خوندم ولی اخرا وقتی که باید جمع بندی میکردم شروع کردم به نهایی خوندن دیگه اردیبهشت رو بیخیال شدم

من با کلی استرس و بی برنامه و کم میخوندم هر دو رو خراب کردم 

دومیو که هنوز ندادی من بعد امتحانات نهایی روز اول رو استراحت کردم برنامه چیدم که از فرداش بخونم جنگ ...

راستش ما منطقه 3 بودیم اصلااا وضعیت بد نبود خیلی اروم بود 3 باری بد بود ولی دیگه خبری نبود

از این ناراحتم که نه منطقه 1 بودم نه تهران وضعیت هم عالی بود و من نخوندم 

اخه واسه دومی وقت زیادی نمونده متاسفانه

راستش ما منطقه 3 بودیم اصلااا وضعیت بد نبود خیلی اروم بود 3 باری بد بود ولی دیگه خبری نبوداز این نار ...

ما هم منطقه۳ایم همه چی اروم بود ولی به هر حال کلی از فامیلامون تو خطر بودن نگران بودم 

خودتو سرزنش نکن اگه قبلا خوب خوندی خوب پس فقط با یه مرور میتونی درستش کنی 

من برا مرور رفتم سوالات کنکور پارسال رو چاپ کردم هر تست که میزنم مطلبی که بهش مرتبت میشه رو میخونم یه جور مرور میشه 

ولی خوب من همین کار رو هم خوب انجام نمیدم یعنی خیلی کم میخونم  😭🤦‍♀️