2777
2789
عنوان

میشه بگین چی بگم بهش لطفاا

47 بازدید | 5 پست

سلامم ببخشید طولانیه من یک دوستی دارم که هر چند وقت پیله میکنه باهم بریم بیرون و همو ببینیم بعد من اصلا باهاش راحت نیستم و هیچ حرفیم ندارم و معذبم کلا باهاش و این که تا الان همش پیچوندم ولی ایندفعه جوابشو کلا ندادم میترسم بیاد دم خونمون بعد مامان و بابام باز مجبورم میکنن برم باهاش چون یکدفعه اومده بود دم خونمون امروزم مامانم اینا میخوان برم بیرون میترسم اون موقع ببینتشون چی بهش تو پیام بگم که تو یک جمله تموم بشه و باز زنگ نزنه؟ مثلا بگم گوشیم دستم نبود زنگ زدی و اینا و بگم مثلا شهرمون نیستم تو یک جمله بگم خوبه؟ چون فعلا فقط حالمو پرسیده ولی همیشه همینجوریه تهشم میگه بریم بیرون میشه لطفا یک راهکار بدین ممنونتون میشم❤️🙏🏻

الان اونجاییم که علی مصفا می گفت: صبر میکنم دیگه صبر نکنم چیکار کنم...💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجبور نیستی دروغ بگی خیلی رک بهش بگو یا اگرم نمیخوای ناراحتش کنی بگو فعلا شرایطش رو نداری و یکسری کار داری باید بهشون رسیدگی کنی توهم خیلی خوشحال میشی با وقت گذروندن باهاش ولی برای بعدا باشه بهتره، اینطور بگو

مجبور نیستی دروغ بگی خیلی رک بهش بگو یا اگرم نمیخوای ناراحتش کنی بگو فعلا شرایطش رو نداری و یکسری کا ...

اخه زیاد از این بهونه ها اوردم گفتم دفعه بعد دیگه خودش ول میکنه ولی ول نمیکنه دوست ندارم اذیتم بشه چون خودم اینجوری حس بد دارمم

الان اونجاییم که علی مصفا می گفت: صبر میکنم دیگه صبر نکنم چیکار کنم...💜
اخه زیاد از این بهونه ها اوردم گفتم دفعه بعد دیگه خودش ول میکنه ولی ول نمیکنه دوست ندارم اذیتم بشه چ ...

خب رک بهش بگو نمیتونم باهات ارتباط برقرار کنم راحت نیستم بعدشم کات، انقدر برای خودتون سختش نکنید اگر دلت نمیخواد با ادمی باشی پس نباش مجبور نیستی این زندگی خودته رک بهش بگو ولی جوری نگو که ناراحت شه ولی قاطع پاش باش