2777
2789
عنوان

می گل 🌸

131 بازدید | 7 پست

T.me/mim_dolls

عروسک های دوستدوز میم 

مدلهای بیشتر در کانال

عروسکهای💞میم💞      عروسک های پارچه ای و دستدوز میم ، عروسک روسی،هدیه،هدیه خاص ،هدیه هنری،کادو،سفارش از روی عکس، 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خيلييي خوشگله افرين خانم هنرمند

خیلی ممنون خانمی چشاتون خوشگل میبینه 😘😘😘😘❤❤💜❤💜❤💜❤💜

عروسکهای💞میم💞      عروسک های پارچه ای و دستدوز میم ، عروسک روسی،هدیه،هدیه خاص ،هدیه هنری،کادو،سفارش از روی عکس، 
مال شما منظورم نيستا كلا اين مدل ها چرا اينقدر كرونن؟

بله عزیزم متوجه شدم ... عروسکای من قیمتشون نسبت به پیج های دیگه پایین تره .... 

والا من خودم اول قیمت عروسکام انقد پایین بود که همه چند تا چندتا سفارش میدادن   ولی دیدم سود که نداره هیچ بهم ضرر جسمی ام میزنه کلی گردن درد گرفتم 

خب یک مقدارش که هزینه وسایلاش میشه  یک مقدارشم دستمزد دوختشه 

الان این عروسکی که عکسشو گذاشتم دست و پا و بدنه اش با دست دوخته شده و پر شده حتی با چرخ خیاطی ام دوخته نشده که بگیم زحمتی نداره 

کلاهشم که اماده نیستو  بافته 

عروسک های از روی عکسم که کلی زحمت دارن تا پارچه هاشو پیدا کرد و ....

ولی پیج های معروف که هزینه کاراشون بالاست بخاطر معروفیتشوونهه البته کارهاشونم قشنگه 

بله عزیزم متوجه شدم ... عروسکای من قیمتشون نسبت به پیج های دیگه پایین تره ....  والا من خود ...

ممنون از لطفت كه وقت گذاشتي

واقعا كارهاي  هنري با ارزشن و قيمت نبايد روش گذاشت ولي من خيلي دوست داشتم بخرم براي همين يرام قيمتش بالا بود

حتما مزاحمت ميشم

T.me\mim_dolls

دوستان خیلی ممنون میشم اگه بیاین کانالم و از هنرمندا حمایت کنین 😊😊😊 

2790
2778
2791
2779
2792