mbkhg مدیر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 796 عنوان چی بخرم | مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 33 پست ۵میلیون هدیه گرفتم به نظرتون چی بخرم باهاش؟غیر از لباس.چیز خاصی هم نیاز ندارم 1404/04/07 | 17:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mbkhg مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 796 چرا با پولت ی پلاک کوچیک...یا حروف انگلیسی میشه.....مثلا حرف اول اسمتو بگیر......راستی تو اون تاپیک ... عزیزم مادر شوهرم مث دوست بود برام.خیلی دوسش داشتم.
ملکه_تنهاا عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 4901 عزیزم مادر شوهرم مث دوست بود برام.خیلی دوسش داشتم. چه خوب...خدا بیامرزتشمادر شوهر من دشمنمه...خدا لعنتش کنهخوب شما هم چند صباحی با مادر شوهرت نبودی..فوقش یکسال..چون میگی روز عروسیم فوت شد..من ۲۳ ساله
mbkhg مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 796 چه خوب...خدا بیامرزتشمادر شوهر من دشمنمه...خدا لعنتش کنهخوب شما هم چند صباحی با مادر شوهرت نبودی..فو ... نه عزیزم عروسی من نبود.۵سال بعد از عروسیم میشد حدودا.تو یه ساختمون هم بودیم تقریبا هرروز همومیدیدم.ان شاالله خدا مادرشوهرتو سر عقل بیاره
ملکه_تنهاا عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 4901 نه عزیزم عروسی من نبود.۵سال بعد از عروسیم میشد حدودا.تو یه ساختمون هم بودیم تقریبا هرروز همومیدیدم.ا ... ممنون عزیزم.......ماهم تو ی ساختمونیم.......باور میکنی اینقدر خسته شدم که حسرت اونایی رو میخورم که مادر شوهرشون...پدر شوهرشون فوت شده