2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

و  همینطور عزیزم طبیعیه 😊

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
وای ازگشنگی حالت تهوع میگیرم بازم اشتهام با هیچی باز نمیشه البته هیچی تو خونه خودم دوس ندارم

دقیقا عین  همیم 😎😐

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
ای جان واقعا سخته

اره دیگه مادر شدن سختی های  خودشو داره من هنوزم اونجوری ام انشاالله  بهتر شم 😊

اره دیگه مادر شدن سختی های  خودشو داره من هنوزم اونجوری ام انشاالله  بهتر شم 😊

ان شاء ا...

من شاغلم دکترم.گفته در خطر سقطی...

گفته استراحت مطلق داشته باش

این نگرانی ام جایی داغونم کرده

خوبه که اینجوری من یک ساعت به یک ساعت گشنم میشه😣

بذاردو هفته  دیگه حالتو میپرسم عزیزم هخخخخخمال من از هفته هفت شروع شد به شددددددت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز