2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

290 بازدید | 21 پست

سلام دوستان همسر من به شدت زورش میاد پول بده من بنظرتون ارزش داره بچه کوچیکمو ول کنم برم سرکار برم گواینامه بگیرم؟؟ همسرم به هیچ وجه زیر بار نمیره میگه به من ربط نداره از یه طرفم میترسم عادت کنه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره برو سرکار. اونجوری تو هم میتونی توی بعضی چیزا تحریمش کنی وقتی به پولش احتیاج نداشته باشی

دقیقا کارمم سخته ولی خب یه مدت میخام برم چقد منتش بکشم و مثل گدا باهام برخورد کنه

خودت برو سرکار دستت تو جیب خودت باشه مرد خسیس واقعا زجر آوره پسرت رو یا بزار پیش مامانت یا مهد کودک عادت میکنه اما وابستگی پیش نمیاد.

ازتون عاجزانه خواهش میکنم اگه امضام رو میبینین برای اومدنش برای بار سوم دعا کنین😭😭 از ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ چشم به راه اومدنشم اما دریغ از یه نشونی دعا کنین برای بار سوم بیاد😭😭😭 از طرفی چشم به راهشم و انتظار میکشم و از طرفی یجورایی نا امیدم😭😭😭 این امضا رو امروز چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ گذاشتم به امید روزی که بیام و تاریخ اومدنش برای بار سوم رو بزنم دعا کنین لطفا

عزیزم نرو سرکار.چون ایشون بدتر میشه 

شاید رفتی سرکار ۱ سال ادامه دادی بعد خسته شدی نتونستی بری.اونموقع دیگه شوهرت عادت کرده 

۱ ریال هم بهت پوووول نمیده و باز باید بری سرکار. 

🙌🏻🙌🏻🙌🏻

به هیج وجه!! بزور پول بگیر ازش اگه بری سرکار کارت زاره... عادت میکنه و دیگه حتی خرج شکمتونم نمیده

جدی؟؟؟ 

عزیزم دیشب اب پاکی ریخت رو دستم گفت به هیچ وجه پول برا گواهینامه ندارم

جدی؟؟؟ عزیزم دیشب اب پاکی ریخت رو دستم گفت به هیچ وجه پول برا گواهینامه ندارم

داره و رو نمیکنه مردا زود عادت میکنن 

باید بزور ازش بگیری اگه چرت و پرتم گفت بگو طلاقمو بده برم پی زندگیم باور کن اگه پول دربیاری اوضاع بدتر میشه

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

خودت برو سرکار دستت تو جیب خودت باشه مرد خسیس واقعا زجر آوره پسرت رو یا بزار پیش مامانت یا مهد کودک ...

دقیقا حس بدی بهم دست میده مثل گدا باهام برخورد میشه

راستی از کجا حدس زدی بچم پسره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز