2777
2789
عنوان

دیوار نازک آپارتمان و همسایه بی ملاحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 8246 بازدید | 65 پست
اعصابم خرد شد شاید نمیدونن صدا میاد؟

نه خواهر خوب میدونن 

ولی دیگه خونه هامون جوریکه خیلی خیلی صدا میاد میره 

اونام دیگه زیاد اهمیت نمیدن

فک کن وقتی من میرم خونه ی مامانم شبش شوهرم صداشون رو میشنوه روزشم میره خونه ی مادر شوهرم اونجا میبیندشون اونم قشنگ موباز و ارایش کامل و هزار جور ناز و عشوه که میاد

هیچوقت به خاطر عذابی که از دستش کشیدم حلالش نمیکنم 

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه خواهر خوب میدونن  ولی دیگه خونه هامون جوریکه خیلی خیلی صدا میاد میره  اونام دیگه زیاد ...

واااااای من بودم از یه مشاور میپرسیدم یه راه حلی بالاخره باید باشه خیلی آزاردهنده س

حق داری حلال نکنی

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
2803
واااااای من بودم از یه مشاور میپرسیدم یه راه حلی بالاخره باید باشه خیلی آزاردهنده س حق داری حلال نک ...

اخه مشاور چیکار میتونه بکنه علاجش تحمل کردنه فقط 5ساله اوضاع همینه من ولی تازه به خودم اومدم فهمیدم که ممکن بوده من با رفتم اونم 10 روز 15 روز خونه ی مامانم شوهرم روبه گناه انداخته باشم 

دیگه گفتم هرچی که بشه فقط با خودش میرم میام اگرم تنها برم بیشتر از 3روز نمیمونم

اخه مشاور چیکار میتونه بکنه علاجش تحمل کردنه فقط 5ساله اوضاع همینه من ولی تازه به خودم اومدم فهمیدم ...

حالا شما بپرس شاید یه راهی برای آرامش خودت یا یه راهی در مورد شوهرت داشته باشن

اصلا شوهرت در این مورد حرفی نزده تا حالا؟ 

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
حالا شما بپرس شاید یه راهی برای آرامش خودت یا یه راهی در مورد شوهرت داشته باشن اصلا شوهرت در این مو ...

سوهرم یه چیزی داره خیلی صاف و سادس 

یهو یچیزی از دهنش میندازه بیرون 

من کلا بهم میریزم

بجوری شدم تازگیا از خودم بدم میاد کسی که اولش وقتی زن برادر شوهرم شد همه میگفتن این چیه گرفته و...و من اعتماد به نفسم خیلی بالا بود در مقابلش و اصلا اهمیتی برام نداشت...

ولی با حرکات همسرم حساس شدم 

وای 2سال پیش حالم خیلی بد بود تو مهمونیا اون خودش رو درست میکرد اونم در چه حد اخه در حد عروسی مو درست میکنه به خدا فر میکنه موهاشو...خلاصه یجوری حرف میزنه همش عشفه میاد...

آدم خاصیه کلا 

واییی از کجاش بگم اخه خلاصه خیلی الان اعتماد به نفسم پایین اومده حس میکنم همش شوهرم تو دلش میگه این چه زنیه نگا زن اون همیشه مرتب والا راستم هستا ولی اخه چیکار کنم هرکی یجوزه من واقعا اونقدر حوصله ندارم با خودم ور برم و انگیزشم ندارم گاهی از اون کارا میکنم ولی هروز که نمیشع اون برا بیرون خودش رو دزست میکنه انگیزش دوبرابر من واقعا نمیتونم 

شایدم اینا همش ذاییده ی فکر منه اصلا یوهرم فکری نمیکنه ولی خلاصه اگر خدا و ایمان به خدا نبود من نمیتونستم زنده بمونم الان حرفش رو زدم حالم بد شد

سوهرم یه چیزی داره خیلی صاف و سادس  یهو یچیزی از دهنش میندازه بیرون  من کلا بهم میریزم ...

ببخشید منم هی سوال پرسیدم بیشتر بردمت تو فکر 

ولی باور کن همینجا الان همه طرف جاریتو میگیرن که اون هر طور خودش دوس داره میتونه بگرده و مرد اگه مرد باشه خودشو کنترل میکنه و این حرفا ولی خداییش ظاهر و پوشش و تیپ خانما هم مهم و تاثیرگزاره دیگه.

شما قرار نیس عین اون هممممیشه در حد عروسی خودتو درست کنی. بعدشم مطمین باش اونم نواقص و مشکلات خودشو داره

تو بهترینِ خودت باش

و سعی کن از لحاظای دیگه خودتو ارتقا بدی مثلا مطالعه تو زیاد کن یا یه کلاس ورزشی چیزی برو. خیلییییی روی رابطه ت با همسرت کار کن

2804
ببخشید منم هی سوال پرسیدم بیشتر بردمت تو فکر  ولی باور کن همینجا الان همه طرف جاریتو میگیرن ...

نه خواهش میکنم نمیشه فرار کرد که واقعیت داره.

بله دقیقا انقدر بی منطقن بعضیا که الان درست و غلط جاش باهم عوض شده یعنی چه که هرجور دلش خوایت بگرده مگه ما مسلمان نیستیم این حرفا هم خوب تازگیا مد شده 

راستش اون هیچی نداره که من غبطه بخورم جدی میگم ولی همش درباره ی همسرم این خیالات میاد تو ذهنم خودشم یجاهایی سوتی میده بدتر میشم 

وگرنه همسرم خیلی پاک و خوبه خیلی

فقط جاریم کلا شخصیت وسواسی داره و خیلیم شوهرش رو اذیت میکنه همسرم خودش میدونه 

ولی نمیدونم که کلا حساس شدم

نه خواهش میکنم نمیشه فرار کرد که واقعیت داره. بله دقیقا انقدر بی منطقن بعضیا که الان درست و غلط جاش ...

متوجهم

ان شاالله خدا کمکت کنه مشکلت حل شه

امضاتم خیلی قشنگه آفرین به شما

متوجهم ان شاالله خدا کمکت کنه مشکلت حل شه امضاتم خیلی قشنگه آفرین به شما

ممنونم خواهر عزیزم 

ان شاالله حل میشه صدرصد 

این نیز بگذرد.

میدونم که یه دوره ایه که باید رد کنم و کنار اومدم باهاش

نه خواهش میکنم نمیشه فرار کرد که واقعیت داره. بله دقیقا انقدر بی منطقن بعضیا که الان درست و غلط جاش ...

ببخشید یعنی صدای اون مسایلشونم میاد؟ ما هم آپارتمان نشین هستیم و تازه ازدواج کردیم . دیوار که نیستن انگار پرده ن سر و صدا خیلی میاد از بچه هاشون یعنی فقط سر و صدای بچه اینا. الان گفتی نگران شدم. شاید از قصد نیس واقعا من خودم الان استرس گرفتم نکنه ما هم متوجه نشدیم.....صدایی چیزی بره

2805
ببخشید یعنی صدای اون مسایلشونم میاد؟ ما هم آپارتمان نشین هستیم و تازه ازدواج کردیم . دیوار که نیستن ...

دقیقا توجه کنین اون اتاقی که دیوار مشترک داره نباشین

خیلی گناه داره بخدا از این به بعد حواست باشه

ببخشید یعنی صدای اون مسایلشونم میاد؟ ما هم آپارتمان نشین هستیم و تازه ازدواج کردیم . دیوار که نیستن ...

آره دقیقا همون صداس که اذیتم میکنه وگرنه خب سرو صدا رو که منم دارم مخصوصا که بچه دارم

ولی درست نیست که آدم خودش رو برنه به بی حیایی

همین تازگیا داشتم شوهرم رو بعد از ظهر بدرقه میکردم انگار مثلا تو حال خونشون بودن صدا تو راهرو بود منو شوهرم خشکمون زد من دیگه انقدر عصبانی شدم نشستم گریه کردم 

2801