2777
2789
عنوان

جالب+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1622 بازدید | 118 پست
😥🙁

این نوشته رو برای خود همین پسره گفته شده چون تازه خودکشی کرده😢

كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کردم همش همینه

نه اونجوری که زشت میشد . من تا حالا نرفتم ببینم ولی تا تابستون تموم میشه احتمالا

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
صورتی نیلای  خوده خودمم😂

😂😂😂😂😂😂

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

اینم داییمو دخترش😍😍😍

دختر عکس ناموس مردمو پخش نکن😂فردا زن داییت ببینه شر میشه

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

کدوم شهره نماش قشنگه

بابل . اون تصویر گامپیوتریه که اخرش این شکلی میشه معمار تو تلگ رام فرستاده براش .هنوز سقف و دارن میزنن 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️