2821
2789
عنوان

کدومش

91 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه

من هجده سالمه و کنکور امسال رو بنا به دلایلی خوب ندادم

الآنم بین چند راه گیر افتادم(منظورم برای شغل آینده اس) و متاهل هم هستم و در هنر و طراحی استعداد دارم

شما جای من بودید چیکار میکردین لطفاً با دلیل و خواهرانه هم کمکم کنید ممنون(این موضوع واقعا خیلی برام مهمه)

خب اول اینکه من از اینکه معلم ابتدایی باشم خوشم میاد ، اینکه بین بچه ها باشم باهاشون هم صحبت بشم و... (میتونم دوباره سال بعد کنکور فرهنگیان بدم)یا

همینطور که گفتم در هنر استعداد دارم و میتونم برم دانشگاه علمی کاربردی و برای گریم سینما بخونم اما از آینده شغلی یکم میترسم چون باید برای فیلم ساختن دونبالشون از این شهر به اون شهر بری

از این ور به دلیل علاقه به هنر میتونم طراحی دوخت بخونم

یا برم دانشگاه هنر

یا به دلیل علاقه به عکاسی برم برای عکاس شدن..

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مهم که هست مخصوصا آینده کاریولی خب میترسم یکی رو برم و بعداً پشیمون بشم که چرا اون یکی راه رو نرفتم

بشین قشنگ فکر کن ببین به کدومش واقعا علاقه داری و حاضری تا آخرش بری

اگه بخوای دست دست کنی و از این شاخه به اون شاخه بری فقط فرصت هاتو از دست میدی

🖤

بشین قشنگ فکر کن ببین به کدومش واقعا علاقه داری و حاضری تا آخرش بریاگه بخوای دست دست کنی و از این شا ...

همین دیگه🥲

نمی‌دونم واقعا چیکار کنم

خیلی بده سر چند راهی بمونی

به علاقه بخوام بگم

به فرهنگیان و گریمور سینما علاقه دارم

همین دیگه🥲نمی‌دونم واقعا چیکار کنمخیلی بده سر چند راهی بمونیبه علاقه بخوام بگمبه فرهنگیان و گریمور ...

من میگم برو فرهنگیان

من خودمم الان دانشجوی فرهنگیانم

واقعا خیلی خوبه از همون اول ورودت حقوق داری کاملا مستقل میشی

شغلای دیگه مثل گریمور و اینا هم خیلی خوبه اما معلوم نیس کارت بگیره یا نه

🖤

من میگم برو فرهنگیانمن خودمم الان دانشجوی فرهنگیانمواقعا خیلی خوبه از همون اول ورودت حقوق داری کاملا ...

هوم موافقم 

و خوشبحالتون 

میگم برای یک فرد متاهل سخت نیست

درس ها چجورین 

میشه بپرسم برای چه رشته ای می‌خونید 

اصلا معلم ابتدایی بنظرت بهتره یا دبیر

هوم موافقم و خوشبحالتون میگم برای یک فرد متاهل سخت نیستدرس ها چجورین میشه بپرسم برای چه رشته ای می‌خ ...

ایشالله قسمت خودت عزیزم💗

نه عزیزم چرا سخت باشه

اتفاقا ابتدایی درسای دانشگاهش نسبت به رشته های دیگه خیلی سبک تره و راحت میشه شب امتحان بخونی و جمعش کنی

من خودمم چون ابتدایی علاقه داشتم اولویت اولم بود و قبول شدم

فرقی نداره دبیری و ابتدایی بستگی به علاقت داره، ولی دبیری یکم دروس دانشگاهش فکر میکنم تخصصی تره

🖤

ایشالله قسمت خودت عزیزم💗نه عزیزم چرا سخت باشهاتفاقا ابتدایی درسای دانشگاهش نسبت به رشته های دیگه خی ...

مرسی عزیزم❣️🥲🥰

اگه اینطور باشه که خیلی خوبه

پس می‌شینم برای فرهنگیان میخونم برای سال بعد

میگم من نمرات یازدهم و دوازدهم با اینکه نیومده ولی می‌دونم خیلی افتضاح شده

بنظرت اگه کنکور رو خوب بخونم میتونم فرهنگیان قبول بشم (آخه شصت درصد تاثیر معدله)

مرسی عزیزم❣️🥲🥰اگه اینطور باشه که خیلی خوبهپس می‌شینم برای فرهنگیان میخونم برای سال بعدمیگم من نمرا ...

خواهش میکنم گلم موفق باشی💗

نمراتتو میتونی ترمیم کنی چون همونطور که گفتی معدل خیلی تاثیر گذاره و واقعا ترازش مهمه

🖤

خواهش میکنم گلم موفق باشی💗نمراتتو میتونی ترمیم کنی چون همونطور که گفتی معدل خیلی تاثیر گذاره و واقع ...

مچکرم❣️

سخته آخهههه🙄😅

حالا بنظرت فقط دوازدهم رو ترمیم بزنم

راستش یه جورایی خجالت میکشم برم برای ترمیم معدل🥴

مچکرم❣️سخته آخهههه🙄😅حالا بنظرت فقط دوازدهم رو ترمیم بزنمراستش یه جورایی خجالت میکشم برم برای ترمیم ...

آره همون دوازدهمو برو حداقل 

حیفه واقعا اینهمه زحمت بکشی بعد تراز معدلت پایین باشه🥲

خجالت نداره که دختر😅واسه آیندت داری تلاش میکنی💗

🖤

آره همون دوازدهمو برو حداقل حیفه واقعا اینهمه زحمت بکشی بعد تراز معدلت پایین باشه🥲خجالت نداره که دخ ...

او هوم

آخه می‌دونی تو مدرسه همو می‌شناسیم و اینا

بعد یجورایی خب خجالت داره دیگه

بشینی با بچه های سال پایین تر امتحان بدی

اونم من تنهام🥲ای کاش میشد امسال قبول میشدم

الان حس میکنم از همه همکلاسی هام عقبم 

واقعا حس بدیه

او هومآخه می‌دونی تو مدرسه همو می‌شناسیم و اینابعد یجورایی خب خجالت داره دیگهبشینی با بچه های سال پا ...

هیچوقت این حسو نداشته باش عزیزم

منم خیلی از آشناهام امسال موندن پشت کنکور برای فرهنگیان 

شکر خدا دعوت هم شدن

باور کن وقتی قبول بشی به خودت افتخار میکنی خانوادت و همسرتم خوشحال میشن و بهت افتخار میکنن💗

🖤

هیچوقت این حسو نداشته باش عزیزممنم خیلی از آشناهام امسال موندن پشت کنکور برای فرهنگیان شکر خدا دعوت ...

ممنونم از قوت قلبی که بهم دادی عزیزم🥺❣️

راستش شوهرم هم اول راضی نبود که اصلا ادامه بدم ولی حالا میگه اشکالی نداره و میگه بقیه رو ولش بجاش سال بعد رتبه بهتری میاری