2777
2789
عنوان

میشه بیاین

89 بازدید | 14 پست

پارسال همین موقع ها بود ک با شوهرم دعوای بدی کردیم و همه فک و فامیلا فهمیدن الان باز قهرم و داداشمینا از تهران اومدن خستم ازین زندگی ازینکه همش همه میپرسن باز چتون شده چرا علی اینجوری رفتار میکنه قهر این بار سر این بود ک من گفتم تو این شرایط جنگی قرعه کشی ننویس اما شوهرم ب اصرار خواهرش نوشت بنظر شما چیکار کنم نزارم بقیه بفهمن؟برم منت کشی یا نه چون اگه همینجور پیش بره باز همه میفمن😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حریم ها نباید شکسته بشه هیچ وقت، خب شما نظرتو گفتی ولی فکر نکنم نیاز به جنگ و جدل بود

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

از من به تو نصیحت

از اینکه بقیه بفهمن یا اینکه چه فکری با خودشون کنن اصلا نترس نگرانش نباش

تربیت شوهرت مهم تره 

مطمئنا اگه این ترسو بفهمه ازش سواستفاده میکنه

مث شوهر من

من دیر فهمیذم اما تو حواستو جمع کن

از من به تو نصیحتاز اینکه بقیه بفهمن یا اینکه چه فکری با خودشون کنن اصلا نترس نگرانش نباشتربیت شوهرت ...

آخه پارسالم شدم نقل مجلس ازین خیلی آزارم میده😢میگم برم منت کشی تا داداشمینا اینجان

میفهمم ولی باید برای شوهرت مهم باشهتوام سریع نرو خونه بابات سر این چیزا و اگرنه میشه عادت

من نرفتم اونجا بودیم بعد بهش پیام دادم بیا بریم خونمون هی زنگ پیام نیومد ساعت ۱۲شب پیام داده خودت فردا ببا😢

من نرفتم اونجا بودیم بعد بهش پیام دادم بیا بریم خونمون هی زنگ پیام نیومد ساعت ۱۲شب پیام داده خودت فر ...

لج کرده بهتر بود صبح خودت میرفتی

هیچوقت سنگر و خالی نکن که خاهر مادرش مخش و شست و شو بدن اصلا این دعوا ها پیش پا افتادست با سیاست ردشون کن

باید میذاشتی بنویسه بعد فشارش و خودش بکشه وقتی افتادی توی فشار بهش بگی عاقبت کسیه که حرف گوش نده! اینجوری درس عبرت میگیره توام نمیرفتی قهر

.

میدونممردم سرشون درد میکنه یه سوژه غیبت پیدا کننالان خونه کی هستی؟ شوهرت کجاست؟

خودم اومدم خونمون😢گفتم حداقل بیام خونه تا بیشتر کش پیدا نکرده باز همه بفهمن

میدونممردم سرشون درد میکنه یه سوژه غیبت پیدا کننالان خونه کی هستی؟ شوهرت کجاست؟

خودم اومدم خونمون😢گفتم حداقل بیام خونه تا بیشتر کش پیدا نکرده باز همه بفهمن

نوشت دیگه اصلا برا حرف منم تره خورد نکرد