2777
2789

خیلی پسره خوشگل و خوش هیکل باشه ، وضع مالیش بد نباشه ، یک سال  التماس کرده باشه که قبول کنی و بعد اینکه قبول کردی تو مراحلی که باهم حرف می‌زدین و ارتباط داشتین کم کم سر بحث جنسی رفت و بهتون گفت واژ نت صورتیه؟ سفیده بدنت و خوشم میاد و این حرفا ، لابد صورتی ام هستی ! یا اینکه عکس جای خصوصیشو بفرسته ، یا اینکه سر همین ک عکس جای خصوصیشو فرستاد و بلاک کردین یک ماه کلا ن معذرت خواهی کنه و نه هیچی  و یک ماه از هم بی خبرو بعد ی ماه معذرت خاعی🤕

و اینکه تهدید به اینکه بفهمم قبل من با کسی بودی زنمم باشی ولت میکنم با اینکه خودشم با خیلیا بوده 

خلاصه ک همین🤦‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیاید تاپیک آخرم خیلی مهمه

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

خوشم نیومد و احساس ناامنی بهم داد. بلد نیست به خط قرمزها احترام بذاره

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من با این ادم دوست هم نمیشم چه برسه ازدواج!

یک کلام

زن رو انسان نمیبینه

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم