goliariana مدیر استارتر عضویت: 1404/01/16 تعداد پست: 184 عنوان واریث پا 62 بازدید | 6 پست دوستان من ۱ ماهه میرم سر کار باید همش وایستم بعد سر سر ی ماه واریث گرفتم چیکار کنم؟ کسی راه حلی سراغ داره؟لطفاااا بگین چیکار کنم خیلی داغون شدم لیزر اینا بدرد من نمیخوره چون برم لیزر باز ی سمت دیگ واریث میگیره 1404/04/07 | 12:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوگولیتونمم عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 25643 فقط سر کار جوراب واریس بپوش تا بیشتر نشه در این مدت زندگی به گونه ای سپری شده که میتونم سالها بدون اونکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بده غمگین بمونم😔😔من این روزها برای هرچیزی هزار بار گریستم🖤
1712sogolisham عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 11121 منم تمام شیفت کاریمو سرپام متاسفانه فقط جوراب ضد واریس یکم پیشرفتشو کم میکنهمن هیچ چاره ای براش پیدانکردم میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃
goliariana مدیر استارتر عضویت: 1404/01/16 تعداد پست: 184 منم تمام شیفت کاریمو سرپام متاسفانه فقط جوراب ضد واریس یکم پیشرفتشو کم میکنهمن هیچ چاره ای براش پیدا ... ووای خدا خوب خیلی بد و زشت میشه پاهامون ک اینطوری. منم کل شیفت مو باید واستم چن جا از رون پاهام واریث شده حالم خیلی بد شده چیکار کنیم اخه
goliariana مدیر استارتر عضویت: 1404/01/16 تعداد پست: 184 فقط سر کار جوراب واریس بپوش تا بیشتر نشه شما خودت داری استفاده میکنی؟
گوگولیتونمم عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 25643 شما خودت داری استفاده میکنی؟ یکی از اقوام لیزر کرد باز برگشت زالو هم انداخت باز برگشت در این مدت زندگی به گونه ای سپری شده که میتونم سالها بدون اونکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بده غمگین بمونم😔😔من این روزها برای هرچیزی هزار بار گریستم🖤
1712sogolisham عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 11121 ووای خدا خوب خیلی بد و زشت میشه پاهامون ک اینطوری. منم کل شیفت مو باید واستم چن جا از رون پاهام واری ... نمیدونم 🥲 میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃