2777
2789
عنوان

فرش جهیزیه

96 بازدید | 14 پست

سلام برای خونه۱۳۰متری اگربخام خونه روفرش نکنم دوتا۶متری خوبه؟؟مستاجرم فعلا مشخص نیست دوسال سه سال 

هنوز خونه رو ندیدم متراژ پذیراییو نمیدونم 

مبلم دوتاکاناپه هرکاناپش ۲.۵۰ عرضش  و دوتا تکه

با میز ناهارخوری ۱۰نفره 

بنظرتون ۶متری خوبه؟چون دوست ندارم کل خونه فرش بشه و حونه خودم ۷۰متره فعلا که قرارنیست توش زندگی کنیم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

اره خوبه 

حتی یدونه فقط برای سالن هم به نظرم خوبه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما خونمون ۸۵ متره  ۹و۶  انداختیم..

چرا انقدر خونه بزرگ اجاره کردید. بعد که بری تو ۷۰متری خیلی سختت میشه ها

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

نه ۶ متری کمه ،دوتا ۹ هم که بندازی باز کلی کناره ی خالی داری همش فرش نمیشه

من از قبل فرش ۴متری و اینامیخاستم الان اما چون بزرگترشده متراژم نظرم ۶متریه چون شاید بخام دوسال دیگه یا سه سال دیگه برم خونه خوودم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
ما خونمون ۸۵ متره ۹و۶ انداختیم..چرا انقدر خونه بزرگ اجاره کردید. بعد که بری تو ۷۰متری خیلی سختت می ...

خب ازکسی ک میخاد اجاره کنه دوستشه متراژ خونه هاش اینجوریه و اینکه تازه ساخته و توو رهنش راه اومده کرایه نمیخایم بدیم و

باین مبلغ باید خونه ۷۰.۸۰متری چندسال ساخت بگیریم و بدون امکانات

اگه بعدش میخوای ببری خونه خودت که متراژش کمتره پس همون دوتا ۶ بردار عزیزم

اره الان چون بدهی داریم نمیشه خونه رو درست کنیم و باید همونجوربدیم مستاجر سرهمین رفتیم مستاجری خونه نوساز  نیست خیلی خرج داره

اره الان چون بدهی داریم نمیشه خونه رو درست کنیم و باید همونجوربدیم مستاجر سرهمین رفتیم مستاجری خونه ...

بسلامتی عزیزم،ما هم ۴ ساله خونه خریدیم ۸۰ متری اما توش نرفتیم نیاز به تعمیرات داره،مستاجریم خودمون اونم دادیم اجاره،تا ایشالا پول بیاد دستمون عوضش کنیم بریم توش،منم دوست دارم فرشامو عوض کنم اما صبر کردم ببینم خونه رو عوض میکنیم بالاخره بریم او خونه خودمون یا نه

بسلامتی عزیزم،ما هم ۴ ساله خونه خریدیم ۸۰ متری اما توش نرفتیم نیاز به تعمیرات داره،مستاجریم خودمون ا ...

انشالله یه خونه خوب و بزرگترمیخرین😍

بستگی به فضای پذیرایی داره. اگه فضای باز باشه، دو تا فرش ۶ متری ممکنه کم باشه. ولی اگه پذیرایی کوچیک باشه، همین دو تا ۶ متری می‌تونه جواب بده. اما باید در نظر بگیری که چیدمان و فضای خالی هم تاثیر داره. توی خونه ۷۰ متری که خودت می‌گی فرش نکردی، پس برای این یکی هم اگه زیاد فرش نخوای، دو تا ۶ متری شاید به درد بخوره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!