2777
2789

خیریه ما سالی چنتا خونه می‌ساختیم چند صد جهیزیه و...

همش هم مردمی بود معلم.نظامی.کشاورز.بازاری

داخل این 11سالی ک بودم تنها کسی کمک نکردن اصلا

پزشک ندیدم بانکی ندیدم شرکت نفتی ندیدم وکیل ندیدم 

توی این 11سال یبار پیش نیومد یکی از اینها کمک کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیر داد میزنه خیرم؟؟

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

ولی من دیدم. دورو برم چند نفر پزشک هستن که هر ماه پول میذارن روی هم و برای چندین خانواده بسته غذایی و مایحتاج تهیه میکنن.چون تحویلشون به عهده ماست در جریان کمکاشون هستم !

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

خب دوست نداره بده، اون دیگه ب شما ربطی نداره ادما رو قضاوت میکنی👎🏼

حساب کتاب هرکی با خداست

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی