2777
2789
عنوان

لابیاپلاستی

38218 بازدید | 569 پست

من می‌خوام این عمل رو انجام بدم و خیلی میترسم چون نظرهای خیلی متفاوتی خوندم یکی گفته عمل خوبیه یکی گفته نه حس از بین می‌ره خیلی بده خیلی دردناکه توروخدا اگه انجام دادین یا کسی رو میشناسید که انجام داده بهم بگین خواهش میکنم تبلیغ نکنید واسه کسی و نظر واقعیتون رو بگید ممنون میشم

من کاری به خوب یا بد بودنش ندارم

فقط سوالم اینه چرا از بدن خودت راضی نیستی

تا کی قراره بخاطر رضایت یکی دیگه تن به انواع عمل ها

بدین💔

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در کل عمل‌های زیبایی پرریسک هستند، بسته به اینکه بدن و پوست چجوری واکنش بده ، یا دکتر چقدر بلد باشه متفاوت هست 

ولی کلی تحقیق کن ببین کار کدوم پزشک از همه بهتره انشالله که نتیجه همونی میشه میخوای 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

ظلم در حق بدنته.

بخدا اگه توهم این وضعیت رو داشتی راضی میشدی بخدا گاهی وقتا لازمه به کارایی من کلا با هر عمل جراحی زیبایی مخالفم اما این زندگی آینده آدمو تحت تاثیر قرار میده

من کاری به خوب یا بد بودنش ندارمفقط سوالم اینه چرا از بدن خودت راضی نیستیتا کی قراره بخاطر رضایت یکی ...

چون خیلی زشتن🥺

خودمم بهشون نگاه میکنم خیلی چندشن

خیلی بزرگ و زشت و سیاهنآخه اون مرد بدبختی که ازدواج می‌کنه باید دلش بخواد بهشون نگاه بکنه ؟ چه برسه ...

چقدر اعتماد به نفست داغونه.... 

ماشالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم. هر لحظه خدا را شکر. 

نظرمو میدم دوست داشتی بخون به دردت میخوره

من میخواستم عمل کنم و خیلی سفت و سخت پاش بودم 

اما بعد از کلی تحقیق فهمیدم که 

عوارضش بیشتر از همه چیز

اینایی که میگم بدن با بدن متفاوته پس نباید بگید دروغ میگه یا همچین چیزی نیست

تا دوماه دوره نقاهت داره حداقل

موقع ادرار خیلی سوزش داری اذیت میشی

نزدیکی نمیتونی انجام بدی تا یکماه 

بازم بستگی داره زخمت چقدر زود خوب بشه

راه نمیتونی بری زیاد و همش باید بخوابی

این دکتر هایی که میگن برای اینکه خانوم ها عفونت واژن نگیرن بیاد عمل لابیا کنند دروغ محض

گول تبلیغات دکتر هارو نخورید 

قدیم همین عملی بود مگه ؟

پس زنای قدیم عفونت مگه نداشتن؟

چرا داشتن با کلی راهکار های دیگه درمان میکردن مثل دود عنبر نسار

و اینکه اگر متاهلی که اصلا اینکارو نکن چون مگه شوهرت هم همچین عمل زیبایی رو قرار انجام بده؟

خودتو. داغون می‌کنی که چی بشه ؟

بدنت رو همون جور که هست دوست داشته باش 

و در آخر من پشیمون شدم و با خودم صلح کردم و همچین اشتباهی رو نکردم 

اونایی که کردن اکثراً پشیمونن 

خود دانید دیگه

«‌ترجیح میـבهم بـہ ذوقِ خویش בیوانـہ باشم تا بـہ میلِ בیگران عاقل...»
نظرمو میدم دوست داشتی بخون به دردت میخورهمن میخواستم عمل کنم و خیلی سفت و سخت پاش بودم اما بعد از کل ...

🥺🥺🥺🥺🥺

نه مجردم

از تو فکرش هم به مدت بود اومده بودم بیرون ولی دیروز خالم بهم گفت که پس عملت چیشد انجام ندادی؟

حس کردم داره بهم میگه برو انجام بده حتما و زشته اگه میخوای ازدواج کنی