2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان🥲😭😭😭

68 بازدید | 3 پست

بچها من مجردم و چندین ساله درگیرشم والا ک وزنمم  کمه حتی باید وزنم اضافه کنم 

موهام میریزه صورتم هیجوقت صاف نیس همش جوش دارم و چربه موهای زائد دارم ک اونو با لیزر نسبتا اوکی کردم ولی دارم اذیت میشم همش قرصای ضدبارداری میدن من نمیتونم بخورم حالم بد میشه اسپیرونولاکتون هم خوردم همه چیم بهم خورد ادامه ندادم همش خونریزی داشتم کسی دکتر خوب تو تهران میشناسه برم پیشش؟ک ازاین قرصای ضدبارداری هم نده واقعا جواب بگیرم؟ توروخدا هرکی میشناسه بگه واقعا اعتماد ب نفسم کلا رفته

زیر نظر یه متخصص خوب دارو مصرف کن 

رژیم سالم خوری 

ورزش

خیلی کمکت میکنه 

برای جوش های صورتت هم یه روتین پوستی داشته باش

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

عزیزم دکترا همشون اکثرا قرض ضد بارداری میدم 

ولی برا درمان بدون عوارض من یدونه دم نوش دارم که تنبلی تخم دان رو از بین می‌بره پریود ماهیانه رو تنظیم می‌کنه و درد پریودی رو تسکین میده نتیجه این دمنوش تضمینی هست و هیچ عوارضی ندارد کاملا گیاهی هست بدون افزودنی شیمیایی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کنار درمان تنبلی تخم دان هم موهاتو میتونم کمکت کنم خوب بشه هم صورتت صاف و درخشان بشه

چون با اینایی که گفتی این مشکلاتت هم به تنبلی تخم دان ربط داره و به سادگی و با یه روتین منظم قابل درمان هستن