2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

108 بازدید | 4 پست

سلام خانما من آن تی پیش دکتر خودم انجام دادم گفت پنجاه درصد پسره فکر کن پسره من چون یه پسر دارم دختر دوست داشتم بعد هفده هفته رفتم انومالی یه جای دیگه تا خوابیدم گفت بچت کوچکیکه سنش با سن پریودیت یکیه من زیر هجده هفته نمی‌بینم بعد داشت پا میشد گفتم آقا دکتر حداقل جنسیتشو بگید گفت به دختر میخوره بعد دوباره وقتی اومدم بیرون ازش پرسیدم گفت دختره منم از ذوق همه جارو پر کردم الان شوهرم ناراحت شده میگه اگه قطعی نباشه چی تو همه جا رو پر کردی آخه دوباره برای انونالی فردا باید برم این دکتر سونوگرافی هم  از دوازده هفته به هرکی گفته جنینت چیه همه قطعی در اومده حتی یکی از فامیلامون از هشت هفته بهش گفت بود پسره و درست بود 

ولی چون درست منو سونو نکرد من همش استرس دارم که نکنه اشتباه گفته نمی‌دونم چی درسته باید چکار کنم از دیشب فقط دارم دعا میکنم سالم باشه و خواب ندارم

حق با همسرته سونو ان تی رو کسی قطعی جواب نمیده

اصلا نباید به همه اعلام کرد

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حق با همسرته سونو ان تی رو کسی قطعی جواب نمیدهاصلا نباید به همه اعلام کرد

عزیزم آن تی رو نگفتم که هفده هفترو گفتم تو آن تی گفت پسره تو هفده هفته گفت دختره ولی انومالی ام نکرد گفت برو به هفته دیگه بیا منم تو این فاصله چون دختر دوست داشتم گفتم دختره به همه