2777
2789
عنوان

غذا کمکی

98 بازدید | 22 پست

پسرم پنج ماه و ۱۷ روزشه غذا کمکی فقط حریره بادوم بهش می دم 

فرمی براش درست نمی کنم آخه نباید زیر یکسال شیر داد منم نمی تونم شیر تو‌فرنی بریزم گفتم چیز مسخره ای می شه فرنی بدون شیر ، کار خوبی کردم درست نکردم؟

به نظرتون جز حریر بادوم باید از الان بهش سوپ یا سرلاک بدم ؟ یا شش ماهش تموم سد شروع کنم؟

فرنی با شیر خشک بده خب

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

😲😲😲

فرني تا یکسال با شیر مادر یا شیرخشک تهیه میشه یعنی دکتر براتون‌ توضیح نداده؟

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا من از شش ماهگی شیر دادم تز نه ماهگی روزی یه دونه از این پتکتی کوچکاهم خوزد هیچیش نشد 

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

من از ۶ تمام فرنی با اب درست کردم

خیلی فکر نکن که چی خوشمزه ست چی نیست

باید بچه همه چی بخوره

هرچی که براش مفیده

بعدم اونکه طعما رو نمیدونه بهش بی مزه بدی عادت میکنه

شیرین بدی شیرینی خور میشه شور بدی شوری دوست میشه

به نظر من که اصلا اصلا به مزه فکر نکن

اونم براش بهتره

پس فردا هم که بزرگ تر شد همه چی رو میخوره نه مثه بعضی بچه ها بدغذا بشه

‌‌💟فرنی با شیر مادر یا شیرخشک

از هفته اول پس از ⬅️شش ماهگی

#فرنی_شیرخشک_شش_ماهگی

#فرنی_شیرمادر_شش_ماهگی

بهترین غذا از هفته اول  #شش_ماهگی فرنی با شیر مادر یا شیرخشک و حریره بادام است و از هفته سوم میتوانید سوپ را هم به آن اضافه کنید

👌فرنی با شیر مادر

مواد لازم:شیرمادر نصف پیمانه،آرد برنج 1 ق م سرخالی،شکر نصف ق م

طرز تهیه:ابتدا شیر با آرد برنج خوب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم میگذاریم خوب همیزنیم  قوام که آمد شکر را هم اضافه میکنیم.

👌فرنی با شیر خشک

مواد لازم:شیر خشک، آرد برنج 1 ق م، آب نصف پیمانه، شکر نصف ق م

طرز تهیه: ابتدا آب و آرد خوب مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید خوب که قوام آمد شکر را اضافه کرده و سپس از روی حرارت بردارید و شیر خشک را اضافه کنید.

🔴به شیرخشک نباید حرارت بدهید.

❌کپی✅فوروارد

https://telegram.me/joinchat/AAAAAEB71SXMCmVuAziOtg

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

فرني رو با اب درست کن بعد که از حرارت افتاد و ولرم شد یک پیمانه شیر خشک و۳۰تا اب بهش اضافه کن. 

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
۳۰ تا قطره آب؟

۳۰ سی سی منظورشه

۳۰ تا قطره آب؟

۳۰ سي سي آب و یک پیمانه مخصوص شیر خشک برای دوپیمانه مخصوص آرد و یک لیوان آب