2777
2789

سلام بچه‌ها

من ۲ ساله عقد کردم، ولی هنوز نرفتیم سر خونه‌مون، چون خانواده شوهرم می‌گفتن برادرشوهرم ۵ ساله عقد کرده و هنوز عروسی نگرفته، باید نوبت اون باشه.

سال اول گفتن پول ندارن.

سال دوم به خاطر فوت یکی از فامیل‌ها، گفتن عروسی نگیرین.

من از دانشگاه و خوابگاهم تو شهر قبلی دل کندم، انتقالی گرفتم، فقط به امید اینکه زودتر بریم سر خونه زندگی‌مون.

حالا گفتن عروسی برادرشوهرم بعد از صفره، ما ۹ ماه دیگه!

من جهیزیه‌م کامله. حتی گفته بودم عروسی نمی‌خوام، یه جشن کوچیک باشه فقط. ولی برای اونا می‌خوان عروسی بزرگ بگیرن، درصورتی که کل جهیزیه‌ی اون دخترو خودشون خریدن

با شوهرم بحثم شد، دلم شکست.

الان هیچ ذوقی ندارم، فقط حسادت، مقایسه، دلخوری...

به نظرتون کارم اشتباه بود؟

اشکال داره دو تا برادر تو فاصله‌ی کم عروسی بگیرن؟

خیلی دلم گرفته، لطفاً نظرتونو بگین...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی دوران عقد طولانی تر، دلسردی بیشتر و دهواها بیشتر

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

عجله نکن صبر کن

بزار برا توام خرج کنن چرا وقتی برا اون جشن مفصل بگیرن تو به جشن کوچیک قانعی بعدم همه جا میگن خود عروس این مدل خواسته

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

حق با توعه  جدی

ولی تو بگو اگه بعد اونا بگیریم من هم عروسی بزرگ میخوام 

کم نیار خودتو

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

توهم عروسی بزرگ بگیر بنظرم

به نظرت صبر کنم تا عید؟

چون دانشجوی یه شهر دیگم.  نمی‌تونم پاییز و زمستون عروسی بگیرم

می‌خواستیم با شوهرم همون شهر زندگی کنیم چون اونم محل کارش اونجاست