2777
2789
عنوان

چند وقت قرص راکوتان خوردین

175 بازدید | 20 پست

تا جوشای صورتتون کامل از بین رقت

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم جوش رو از بین نمیبره سرکوبش میکنه و کل بدنتو نابود میکنه نخور صورتت خیلیم ناز و قشنگه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

۶ ماه خوردم

کلا برطرف شدن جوش هام

بجز من اکثرا اطرافیانم خوردن اوناهم راضی بودن 

اگه ضرر جدی داشت نمیخوردن چون خودشون پزشک بودن  مضراتشو میدونستن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

دوره ای هست من استفاده نکردم ولی باید سه ماه مصرف بشه بعد چه جوش رفت چه نرفت بایدددد قطع بشه بعد سه ماه عوارض داره عزیزم

اِصـــالت خلق می‌کند  جهــــالت جعل می‌کند!🌱« وَ کَفی‏ بِرَبِّکَ هادِیاً وَ نَصیراً »

پزشک دوز شو تعیین کرد ؟ چند وقته قطع کردین ؟

بله پزشکم نوشت

مرداد پارسال قطع کردم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

دیگ برنگشت ؟ من یک ماهه میخورم ولی یک روز درمیان اما اثری نداره تا الان دارم ناامید میشم

نه بر نگشت

یک ماه خیلی کمه

البته اگه دکتر نوشته بخور چون قبلش چند تا ازمایش ازت میگیرن

۶ ماه

هر روز ؟

قرص دیگ ای هم همراهش استفاده میکردی ؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
2790
2778
2791
2779
2792