2777
2789
عنوان

خانوما بگین ینی چی

106 بازدید | 13 پست

من دیشب رفتم مراسم امام حسین و چون آدم معتقدیم ازشون خواستم یک همسر خوب برای من بفرستن و باهاشون یک معامله ای کردم که مثلاً من فلان کار روانجام نمی‌دم شما این کار رو برای من انجام بدین 

تا دیشب خواب دیدم رفتم گلزار شهدا گلزار شهدای شهرم نبود نمی‌شناختمش بعد رفتم سر قبر یه شهید ب نام محمد معطری و بعدش یه رودخونه پر از آب زلال دیدم که داشتم دستم رو تو آبش تکون میدادم و حالم خیلی خوب بود الا این ینی چی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم هیچیش بد نبوده همش خوبه

و بعد از دعایی که کردی باید تو سایتای معتبر همسر یابی ثبت نام کنی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

چه خواب قشنگی التماس دعا

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

عزیزم هیچیش بد نبوده همش خوبه و بعد از دعایی که کردی باید تو سایتای معتبر همسر یابی ثبت نام کنی

میدونید من فکر کردم یک خواب الکیه بعد که تو گوگل زدم دیدم نه ایشون شهیدی هستند برا همین خیلی تعجب کردم یعنی مغزم هنگ کرد

برو سر همون قبر شهیده توسل کن بهش بعد برو .یکی یادمه تو ماه عسل بود میگفت همش میرفتم سر قبر شهدا اونجا خواستگار م منو دید مادرش و فرستاد همچین چیزایی شاید اینجوری بشه برات

میدونید من فکر کردم یک خواب الکیه بعد که تو گوگل زدم دیدم نه ایشون شهیدی هستند برا همین خیلی تعجب کر ...

یه جایی اسمشو دیده بودی و تو مغزت وجود داشته فکرشو نکن و ثبت نام کن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بندازش خوابتو تو چت جی پی تی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂