2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم

639 بازدید | 2 پست

بنظرتون بهش اینو بدم؟

امروز خیلی بفکرت بودم تقریبا یکماهه میگذره از رفتنت روزی نبوده که بهت فکر نکنم.الانم نیومدم غر بزنم چون میدونم چیزیو درست نمیکنه ادم واسه کسی لوس میشه که طرف دوسش داشته باشه نه منی که:)..بیخیال.تصمیم گرفتم برم بیخیالت بشم مثل تویی که تمام این یکماهو یکبارم بمن فکر نکردی!هروز چکت میکردم هروز با دیدن چیزای جدید ازت اشکام میباریدن هوای دلم ابری بود نبودی تو بیابون عشقت تلف شدم نیومدی اره دقیقا نیومدی برعکس تویی که یکروز هم بفکر من نبودی هر لحظمو با خیالت زندگی کردم میدونم چرا دل بچتو خون کردی چون دل بِچا رو شاد کنی.دیگه اهمیتی هم نداره چرا من باید اینجا بشینم گریه کنم که چرا دوسم نداشتی:(؟منم سعی میکنم برام اهمیتی نداشته ولی یچیز بدون که خیلی حرفا تو دلمه و دلم پره ازت تموم حرفایی ک نشد بهت بزنمو گریه کردم ولی تو..دیگه تلاشی برای برگردوندنت نمیکنم دیگه باید چیکار میکردم که نکردم:)؟شایدم دوست داشتن زیادیم باعث شد بهم خیانت کنی هیچوقت نفهمیدم با وجود اینکه تو ناراحتم میکردی من مقصر میشدم جوری ک بهم زدی دشمنامم بهم نزدن نمیبخشمت:)

دیوانه ای اگررر پیام بدی 

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷