2777
2789

ممکنه آدما از ترس دوستت داشته باشن نه به خاطر خودت بديش همینه بقیه اش جز خوبی چیزی نداره

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خوبیش اینه حرف خودتو میتونی عملی کنی

بدیش اینه یجور جلب به نظر میای و برای یه خانوم قشنگی نداره

مثلا خود من یه وقتایی واقعا سلیته ام

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول دارم دو رو بریام هرکی مظلومه حقش رو میخورن سلیطه ها رو چون ازشون میترسن کلی بهش احترام میذارن نمونش من دو تا زن عمو دارم یکیش سلیطس مامان بزرگم وقتی میبینتش کلی عزت و احترام میذاره بهش اون یکی زن عموم مهربون و دلسوز هی چپ و راست تیکه  بارونش میکنه یا سرش داد میزنه    

من همونم که تا میدیدیش ذوق میکردی 💚حالا اما فاز غم میگیری💔💔💔
نه اصلا دوست ندارم سلیطه باسمچه نیازی به اینکارهوقتی بالغانه در عین حال قاطع باشی،بقیه م میفهمن با ی ...

ن عزیزم بقیه مثل خودت روشن فکر و عاقل نیستن 

بطور ملی همه مثل خودت نیستن

خیلیا دوس دارن انرژی خواری کنن کلا

ن عزیزم بقیه مثل خودت روشن فکر و عاقل نیستن بطور ملی همه مثل خودت نیستنخیلیا دوس دارن انرژی خواری کن ...

وقتی حرفت منطقیه،و خیلی اروم و درعین حال قاطعانه پای حرفت وایسی

میفمن با کی طرفن

هم سلیطه نمیشناسنت هم عاقل و بالغ میدونت

البته اولش ممکنه یه گاردی بگیرن،یا تمسخر یا ..ولی بعدها حتی عقل و درایت تو رو به بقیه مثال میزنن

تجربه شدس

وقتی حرفت منطقیه،و خیلی اروم و درعین حال قاطعانه پای حرفت وایسیمیفمن با کی طرفنهم سلیطه نمیشناسنت هم ...

خب همینی ک گفتیااا خودش ی نمونه از سلطیس خوب 😁😃

خیلیا اصلا نمتوننن قاطعانه و منطقی باشن حقشون خورده میشه

خب همینی ک گفتیااا خودش ی نمونه از سلطیس خوب 😁😃خیلیا اصلا نمتوننن قاطعانه و منطقی باشن حقشون خورده ...

😅اخه تو ذهن من زن سلیطه ازینهاس که کسی جرات نمیکنه باهاش حرف بزنه مبادا دادبیداد کنه.نکنه سلطه بودم خودم خبر نداشتم؟🤭

من اصولا با دادبیداد مخالفم