2777
2789
گلممممم🥺اقایی که اول اسمش م داره حسش به من چیه؟ بینمون چی میشه؟ چجور ادمیه

محسن یا محمود نیست؟ احساس میکنم بی تفاوت البته دوستت داره و این فاز شخصیتی ایشونه، آدم بدی نیست خیلی ابرو براش مهمه و بنظرم به هم میرسید

ممنون میشم اگه حسود و عقده ای و فاقد سواد و اطلاعات هستی پیامم ریپ نکنی با تشکرررررر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درمورد ازدواج منم حستونو میگید خیلی تنهام خستم از این تنهایی که تموم نمیشه😣

یا امسال نیمه دوم یا سال آینده البته دقت کن خودتو گرفتار نکنی

ممنون میشم اگه حسود و عقده ای و فاقد سواد و اطلاعات هستی پیامم ریپ نکنی با تشکرررررر

یا امسال نیمه دوم یا سال آینده البته دقت کن خودتو گرفتار نکنی

از چه لحاظ؟ والا حقیقتش من خیلی احساساتیم و وارد چندتا رابطه شدم و شکست خوردم.رو این حساب تصمیم گرفتم سنتی ازدواج کنم که با عقل برم جلو ولی تو این دوره و زمونه هیچکس سنتی ازدواج نمیکنه 🥺

از چه لحاظ؟ والا حقیقتش من خیلی احساساتیم و وارد چندتا رابطه شدم و شکست خوردم.رو این حساب تصمیم گرفت ...

سنتی بنظرم بهتره کمتر درگیر میشید با عشق ازدواج کردن کلی مشکل میاره

وا یعنی چی گلم واضح تر میگید

ببین دیدی وقتی یه چیزی رو دوست داری ولی تلاش میکنی بهش توجه نکنی که وابسته نشی اینطور حالتی