2777
2789
عنوان

چقدر زندگی سخته

745 بازدید | 31 پست

چقدر باید خودتو به کری بزنی تا حرفای مردمو نشنوی

چقدر باید خودتو به کوچه علی چپ بزنی تا زخم زبونای خانوادتو نشنوی

چقدر باید تلاش کنی تا موفق بشی

چقدر باید دلت بشکنه تاا قوی شی

چقدر باید اذیت شی تا بدونی جز خدا کسی هواتو نداره

و چقدر باید اینارو تحمل کنی تا به خواستت برسی🙂🥺

صدام کن ملکه شب 👸🏻 چنان سختی هایی کشیدم که تو خوابتم نمیبینی ولی من زنده موندم تلاش کردم و خودمو نجات دادم شب هایی رو صبح کردم اگر ادم غیر من بود سکته میکرد.

خیلی سخت...

فکر نمیکردم بزرگسالی اینقدر سخته همیشه یه تصور دیگه تو ذهنم بود

صدام کن ملکه شب 👸🏻 چنان سختی هایی کشیدم که تو خوابتم نمیبینی ولی من زنده موندم تلاش کردم و خودمو نجات دادم شب هایی رو صبح کردم اگر ادم غیر من بود سکته میکرد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا تلاش نکنی موفق نمیشی اینکه درس

ولی برای حرف مردم ناشنوا ن اصلا نباید آدم حساب شون کنی

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

واقعااا هم خیلی سختهبا ۱۷ سال سن دارم تجربه شون میکنم🥲🥲

من نیز با 18 سال دارم تجربش میکنم از کسایی حرف میشنوم که روزی فکر میکردم بهترین تکیه گاهم هست

من نیز با 18 سال دارم تجربش میکنم از کسایی حرف میشنوم که روزی فکر میکردم بهترین تکیه گاهم هست

واقعااا

از دشمنم دارن بد تر میشن روز به روز🥲🥲

تلاش کن یه روز نتیجشو میبینی  هر شکستی نشانه موفقیت است😉🩹❤

تا تلاش نکنی موفق نمیشی اینکه درسولی برای حرف مردم ناشنوا ن اصلا نباید آدم حساب شون کنی

همینطوریم یه حرفایی میشنوم دلم چند تکه میشه

آخرشم به خواستت نمیرسی

انشالله میرسم.

واقعااااز دشمنم دارن بد تر میشن روز به روز🥲🥲

👌 منتظر روز موفقیتم کل حرفایی که نگفتمو بهشون بگم

بله خواهر کجاشو دیدی تازه اولشه 😟

میدونین فکر میکردم بزرگسالی حس خوبیه همش درحال خوشگذرانی بدون هیچ نگرانی بدون اینکه دیگه کسی بهت امر ونهی کنه الان فهمیدم سخت دراشتباه بودم

همینطوریم یه حرفایی میشنوم دلم چند تکه میشه

همه می‌شنوم حالا میشه حرف مردم رو نادیده گرفت ولی حرف خونواده آدم رو اذیت می‌کنه

و باید تلاش کنی

امضامو بخون شاید بهتر کمک کنه

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

میدونین فکر میکردم بزرگسالی حس خوبیه همش درحال خوشگذرانی بدون هیچ نگرانی بدون اینکه دیگه کسی بهت امر ...

هیچ سودی نداره و هیچ خبری نیست

فقط مشکلات گنده تر میشه

همین و بس🥲

تلاش کن یه روز نتیجشو میبینی  هر شکستی نشانه موفقیت است😉🩹❤