2777
2789
عنوان

علت سبکی سر

88 بازدید | 6 پست

من کم خونی شدید داشتم رفتم دکتر قرص خوردم چند وقت خوب شد کم خونیم ولی الان سرم هی نزدیک شب میشه گیج میره سبک میشه یه جوری میشه کسی تاحالا اینجوری بوده؟ نمیدونید از چیه؟ چیکار کردین خوب شدین؟

به دکترم گفتم گفت از استرسه آخه کنکوری هم هستم.

منم اینطوری میشدم 

حتما یه ازمایش سی ار پی و ای اس ار هم بده 

بعد اگه خوب نشدی به دکتر بگو باز هم چکاپ کامل تر بده 

الان بعد کرونا بیماریهای خودایمنی خیلی زیاد شده حواستو جمع کن 

ببخشیدا روم به دیفال پزشکا هم جواب یه چیزی رو ندونن سریع ربطش میدن به استرس به من هزاران بار ثابت شده که یه چیزیم بوده و بعدا هم کشف شده ولی دکترا میگفتن استرس هست و وسواس داری بعدا دلم میخواست برم تو مطب بزنم زیرمیزش اقای متخصص رو تا دیگه علم نداره نظر نده

منم اینطوری میشدم حتما یه ازمایش سی ار پی و ای اس ار هم بده بعد اگه خوب نشدی به دکتر بگو باز هم چکاپ ...

عا نمیدونم موقعی که کم خونی داشتم آزمایش خون دادم ولی نمیدونم این آزمایش هایی که میگی هم داخلش بود یا نه.... طرف فوق تخصص گوارش بود گفت از استرسه نمیفهمم شایدم راست میگه خب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عا نمیدونم موقعی که کم خونی داشتم آزمایش خون دادم ولی نمیدونم این آزمایش هایی که میگی هم داخلش بود ی ...

اره منم سنهای تو بودم یه ذره استرسی شده بودم و بعد همش غذا میخوردم بالا می اوردم و حالم بد میشد و وزنم یه عالم کم شده بود و همش به دکتر میگفتم من یه چیزیم هست و میگفت اعصاب هست و اخرم اندوسکوپی کرد و سالم بود و بعدا بهتر شد من به خاطر استرس ترمای اول دانشگاه اینطوری شده بودم 

ولی خیلی موارد دیگه برام پیش اومده بود که پزشکا میگفتن استرس هست ولی واقعا مشکل جدی بود 

عزیزم به قول ما کرمونی. یا سرت بی قوه شده غذاموقوی باطبع گرم بخور فوتو یا همون قاووت بخورناشتا  همیشه دم کن بخور به جایی چایی قاووت چهارمغز بخور دستورش تو نت هست آبروغنو درست کن بخورخیلی موقویه. طرز تهیه شم ازنت  بگیر آبروغنو کرمانی